A zuhanyzók Ferrarija, ami a jövőből jött és ultramenő

Őszintén, ki figyel rá úgy igazán, hogy mennyi vizet használ el egy zuhanyzáskor? Felhasználunk egy csomó ivóvíz minőségű vizet, hóelején kapunk egy számlát és letudtuk. Mondjuk tény, hogy az elmúlt években jelentek meg olyan zuhanyfejek, amikkel szabályozható a vízsugár. De ennyire szép, egyben gazdaságos és környezettudatos megoldás aligha született. Naná, hogy Svédországban készült.

Az Orbital Systems ugyanis megcsinálta a jövő zuhanyzóját. Hogy mit tud? Egy zuhanyzáshoz mindössze 5 liter vizet használ - ami nagyjából 10%-a egy átlagos tusolás vízmennyiségének - és azt forgatja a saját rendszerében. Így a lefolyt vizet tisztítás után - amitől újra ivóvíz minőségű vizet kapunk - nem kell újra felmelegítenie sem, ezzel megtakarítva a zuhanyzáshoz egyébként felhasznált energia 80%-át. Ráadásul gyönyörű, igaz, a két változata 5-6 ezer dollár között mozog, de két év alatt megtérül a befektetés. Azt hiszem, ezt hívják eco-luxusnak.

 

Player Autószalon

Az Aston Martin DB4GT-ből kevesebb, mint húsz készült, a 007-esnek ezért be kellett érnie egy DB5-tel.

Egy bizonyos titkosügynöknek köszönhetően a DB5 jobban ismert modell, de a DB4GT az, ami a leginkább keresett a gyűjtők körében. Ebből a modellből mindössze tizenkilenc darab készült, a képen látható modell a tizennegyedik, ami legurult a gyártósorról.

Az olasz Zagato nyúlt bele az autóba, ezért egy kicsit könnyebb, mint a társai.

Az első tulajdonosa egy ausztrál férfi volt, aki versenyautóként használta, majd átkerült Angliába, ahol felújították és megszépült.

Ezt a csodát a Sotheby’s aukciósháznál árverezték el 14,3 millió dollárért, a honlapjukon rengeteg részletet lehet olvasni róla.

Bastian Yotta német iparmágnás több mint huszonhét millió forintot költ havonta a csajai plasztikai műtétjeire, a shoppingkörutakra és a véget nem érő partikra a saját álom-Playboy-Baywatch világában. A Yotta Lifestyle-nak elkeresztelt életérzést most képekben is megnézheted – kíváncsiak vagyunk, hogy sugárban fogsz-e hányni vagy irigykedni.

Bastian és felesége, Maria Yotta megalapította a saját Playboy Mansionjét és Baywatch utánérzését tízezer dollár / hó bérleti díjú Beverly Hills-i otthonukban.

Ehhez még harmincezer dolcsi a bérelt tengerparti rész, így totálban havi negyvenezer dollárt – havi olyan tizenegy millió forintot – költ csak a pecóra. A maradék mind a több száz fős partikra, az új Lamborghinikre, a csaja luxusgardróbjára és a ház nőinek új csöcseire megy el.

 

Kissé hajaz Dan Balzerianra és Tony Toutounira, a szintén multimilliomos pókerjátékosokra, aki zöldhasúakkal törölgetik a seggüket unalmukban.

A törődő férj ápgrédelte a felesége melleit is: C kosárról F kosárra változtatta az intelligens tekintetű asszonka kebelméretét.

Mikor a hölgyet aranyásónak bélyegezte több médium is, a mosolyba varrt arcú nőféleség elmondta a tartós párkapcsolat titkát:

A férfi is kifejtette magvas életfilozófiáját:

 
 

Hát, úgy fest a Yották megtalálták a maguk magas életének a titkát. Mi az egész hellyel, ezzel a faszarcúval és a fejőstehénre plasztikázott csajával, meg úgy az egész Yotta Life-fal ennyit tennénk:

the-heels-are-alive_aceofgags

(Képek: Yotta Instagram)