A Lopez-szigeti fák sűrűjében bukkanhatsz rá erre a barna csodára, amely nemcsak pompás, de környezetbarát is egyben

A washingtoni Lopez-szigeten kell keressünk ezt a zöldben úszó luxuslakot, amelyben a modern felszereltség, az elegancia és a pompa környezetbarát technológiai elemekkel és megoldásokkal párosul.

Például a ház külső részének a felépítését újrahasznosított fának a felhasználásával oldották meg, de emellett esővízgyűjtő és -szűrő berendezést is találunk a washingtoni rezidencián. Ez pedig azért remek, mert az ivóvíz felhasználása ugyebár rohamosan nő, földünk ivóvíztartalékai pedig egyre csökkennek, így az épület tetejéről lefolyó víz gyűjtése és szűrése az egyik alapköve manapság a fenntartható fejlődésnek. Példaértékű projekt, impozáns megoldások.

 

Ezt is ajánljuk:

Néhány évtizede még nem gondoltuk volna, hogy egy nap piramisokban fogunk relaxálni

A japán Kuma Kengo építészeti irodája egy futurisztikus aquaparkot tervez Koppenhága kikötőjében, olyan medencékkel, amelyeket szürke piramisok belsejében találhatunk majd meg. Az 5 ezer négyzetméteres épületegyüttes piramisegységei földtéglákból fognak készülni. Néhány háromszög alakú nyílásokkal rendelkezik majd, hogy lehetővé tegyék az átjárást, a többi pedig teljesen zárt lesz.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon