A magángépek királya lehet a Bombardier kegyetlenül gyors és nagy hatótávú repülője

Egy pillanat alatt megszűnhetnek előtted a térbeli korlátok, csupán egy jó magángép szükségeltetik hozzá. A Bombardier Global 7000 hamarosan elérhetővé válik, a minap már be is mutatták a prototípust.

A modell megjelenését már többször is elnapolták anyagi okokra hivatkozva, megérte azonban várni rá. A Global 7000 ugyanis kellőképpen gyors, kényelmes és a hatótávolsága is kiemelkedő.

ami azt jelenti, hogy megállás nélkül eljuthatsz vele Londonból Szingapúrba, de még Budapestről is közvetlenül elrepülhetnél vele Buenos Airesig.

A maga 34 méteres hosszúságával a Global 7000 lehet a legnagyobb magángép a világon, nem csoda, hogy lesz benne hely étkezőnek, szórakoztató központnak, 19 utasnak kényelmes fotelekben, valamint egy olyan hálószobának, ami bármelyik hotelben megállná a helyét, külön tusolóval és fürdővel.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mikortól kerül forgalomba, azt viszont már tudjuk, hogy nagyon nem lesz olcsó mulatság. Egy ilyen privát gépért 72.8 millió dollárt, azaz 19.1 milliárd forintot kérnek el.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon