Nehéz eldönteni, hogy ez egy úszó akvárium vagy egy gyönyörű luxusjacht

Ezúttal egy híres olasz dizájner, Fabio Mazzeo álmodott meg egy álomszép jachtot, amelyhez még hasonlót sem látni a piacon. A Tankoa Project Bolide Yacht valami egészen újszerű és egyedi, ugyanakkor viszont nagyon szerethető, látványos, elegáns és megnyerő. Bírjuk az ilyen újításokat.

A címben pedig már utaltunk is rá, hogy mitől olyan különleges ez a hajó. Az elkészítéséhez annyi üvegre van szükség, hogy az ember hirtelen nem is tudja eldönteni, hogy itt most egy óriási úszó akvárium készül vagy egy páratlan luxusjacht. Szerencsére az utóbbi.

Mivel a dizájner elsődleges célja az volt, hogy a jacht minden pontjáról élvezni lehessen a kilátást, a végtelen víztükör látványát, így végül úgy döntött, kerüljön beépítésre 500 négyzetméternyi üveg. A tulajdonosi fedélzetet és az 5 VIP-kabint is beleszámolva, összesen 600 négyzetméternyi alapterület áll rendelkezésre ezen a gyönyörű üveghajón.

A padlótól a plafonig nyújtózó, elhúzható üvegfalak segítségével egészen el lehet mosni a határokat a beltéri terek és fedélzetek között, amelyeken bőven jut hely a szabad ég alatt is, beleértve ebbe 3 medencét, egy helikopterleszállót, egy jacuzzit és néhány hangulatos társalgórészt is.

(Tankoa Yachts)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon