Most megtudhatod, hány éved van még arra, hogy meggazdagodj

Az Amerikai Egyesült Államok központi banki rendszerének elemzői megvizsgálták, hogy a férfiak átlagosan hány éves korukban keresnek a legjobban, és mikortól válik halvánnyá az esély arra, hogy igazán gazdaggá váljanak.

Vagyonos akarsz lenni? Akkor bizony jó lesz belehúzni. A pénzügyi szakértők egészen 1978-ig visszamenőleg megvizsgálták az amerikai férfiak vagyonosodási tendenciáit és arra jöttek rá, hogy ez bizony szoros összefüggésben áll a korral.

A közgazdászok azt olvasták ki ugyanis az adatokból, hogy a megkeresett pénzünk legnagyobb hányada a munkába állásunktól számított első 10 éven belül üti markunkat, tehát úgy 25 és 35 éves korunk körül. Az ezt követő 10 évben már csak kisebb emelkedésekre számíthatunk a keresetünket illetően. Később, 45 év felett pedig stagnálás várható vagy akár csökkenhetnek is a bevételeink, különösen akkor, ha fizikai munkából élünk.

Persze ezek csak átlagok, kivételek mindig akadnak, ám az emberek többsége a 30-as éveinek közepére megcsinálja karrierjét, mire pedig 40-45 éves lesz a csúcsra is felér. Ha tehát sarkosan akarnánk fogalmazni azt is mondhatnánk, ha 45 éves korodra nem váltál gazdaggá, fel is adhatod.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon