Maffiavezérek figyelem, éppen eladnák Al Capone floridai luxuskastélyát

Amerika legnagyobb gengsztere még 1928-ban vásárolta meg magának ezt az ingatlant, 3 évvel ezelőtt pedig alaposan felújították. Most éppen új gazdáját keresi. Potenciális maffiavezérek figyelmébe ajánljuk.

Szóval, ha a szervezett bűnözésből már kellőképpen megszedted magad és éppen egy méltó otthon után keresgélsz, máris megtaláltad. És hogy mégis mit kapsz azért a rongyos 15 millió dollárért (3,8 milliárd forint), amit ki kell perkálnod érte? Tulajdonképpen 3000 négyzetméternyi paradicsomot Miami tengerpartján.

Hidd el, ha Al Capone imádta ezt a helyet - márpedig imádta - akkor a te igényeidnek is megfelelne. A birtokon 3 épület található, a villa mellett egy vendégház és egy pihenőház is helyett kapott, természetesen mindegyikben lenyűgöző a berendezés.

Érdekesség, hogy a maffiavezér itt is halt meg, 1947-ben a hálószobájában érte a halál 48 éves korában. Az ingatlan 1952-ig a család birtokában maradt, majd ekkor eladta a felesége. Al Capone legbüszkébb a páratlan medencéjére volt, ami akkoriban egész Miami legnagyobbjának számított. Szerintünk azért még most sem kellene miatta pironkodni.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon