Ilyen nyálcsorgató Ferrari-gyűjteményt még nem láttál

Egy svájci autógyűjtő titkos garázsában olyan Ferrari-kollekció bújik meg, hogy arra nehéz szavakat találni.

Sok pazar gyűjteményt láttunk már, kezdve a kínai szeméttelepen rozsdásodó Bentleyktől...

Kína szeméttelepén elhagyatott millió dolláros Bentleyk és Mercedesek állnak

Pedig az autóknak semmi bajuk, csak egyszer otthagyta őket valahol a tulajdonosa, és egy idő után elszállították. Csengduban van legalább két Bentley, két Land Rover, három Mercedes-Benz és még egy csomó pöpec motor is. Több mint 200 járgány! Egy dolog közös bennük - elhagyták a tulajdonosaik.


...egészen az erdőben hagyott old-timerekig.

Egy fickó ötven pazar oldtimert hagyott az erdőben, most több mint 1 millió dollárt érnek

Fejtsük meg együtt, hogy Michael Fröhlich, az autóversenyzőből rögtönzött művész megőrült, vagy csak szimplán hülye. Szóval az történt, hogy a német Michael összegyűjtött néhány - szám szerint úgy ötven - old timert, elvitte őket a Neanderthal melletti birtokára, aztán szisztematikusan, szándékosan összetörte, betemette sárral és az fás-erdős birtoka közepén hagyta őket.

Most egy autómániás srác, aki a közösségi platformokon csak szimplán Stradman néven fut, egy penge, múzeumi szintre emelt Ferrari garázsban forgatott párperces videót, amitől leesett az állunk.

A svájci hegyekben kialakított garázsban a Ferrari régebbi és legújabb modelljeiből is akad bőven: LaFerrari, F40, Dino, és Testarossa is van a sorban.

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon