Azt nem tudjuk, mi vár ránk a halál után, csak azt, hogy az utolsó perceinket el tudnánk itt tölteni

Nem gondoltuk volna, hogy ilyet írunk egyszer egy hotelről, de hát nézd csak meg, mennyire leírhatatlanul gyönyörű ez a miliő.

Az izlandi fővárostól, Reykjavíktól mindössze 30 kilométerre található ez a szálloda, a Grönlandi-tenger partjaitól nem messze. A háromcsillagos szállásról fölösleges sokat regélni – van két hálószobája, fürdője, kinti jakuzzija, a konyhában elektromos tűzhely, kenyérpirító, hűtőszerkény, zuhanyzó, ilyesmi. De a lényeg nem is ez, hanem hogy milyen panoráma nyílik a külvilágra.

Nézd csak meg ezt az utolsó fotót, és mondd azt, hogy nem tudnád egy ilyen helyen elképzelni életed utolsó éveid, amikor már kicsit megpihennél. Valami eszméletlenül fest:

Ha Izlandra látogatnál, és érdekel a szállás, itt tudod lefoglalni, 342 euró – kb. 106 ezer forint – egy éjszakára. Kicsit borsos, de az északi fény bűvöletében aludni nem mindennapi élmény. Meg hát végül is Izland amúgy sem az az olcsó hely:

Kiderült, hogy mennyire drága hely Izland valójában

Nem mi mondjuk, egy amerikai. Márciusban írtam egy cikket arról, hogy mennyire indokolatlanul drága helynek találtam Izlandot és milyen szar hely Keflavik, ami bizonyos olvasóink körében nem aratott osztatlan sikert. Ez rendben is van, nem lehet mindenki egy véleményen, és az igazságnak több oldala van.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon