Kipihennénk az Oscar-gálát ebben a vagány kaliforniai villában

Az Aston Martin DB4GT-ből kevesebb, mint húsz készült, a 007-esnek ezért be kellett érnie egy DB5-tel.

Egy bizonyos titkosügynöknek köszönhetően a DB5 jobban ismert modell, de a DB4GT az, ami a leginkább keresett a gyűjtők körében. Ebből a modellből mindössze tizenkilenc darab készült, a képen látható modell a tizennegyedik, ami legurult a gyártósorról.

Az olasz Zagato nyúlt bele az autóba, ezért egy kicsit könnyebb, mint a társai.

Az első tulajdonosa egy ausztrál férfi volt, aki versenyautóként használta, majd átkerült Angliába, ahol felújították és megszépült.

Ezt a csodát a Sotheby’s aukciósháznál árverezték el 14,3 millió dollárért, a honlapjukon rengeteg részletet lehet olvasni róla.

Bastian Yotta német iparmágnás több mint huszonhét millió forintot költ havonta a csajai plasztikai műtétjeire, a shoppingkörutakra és a véget nem érő partikra a saját álom-Playboy-Baywatch világában. A Yotta Lifestyle-nak elkeresztelt életérzést most képekben is megnézheted – kíváncsiak vagyunk, hogy sugárban fogsz-e hányni vagy irigykedni.

Bastian és felesége, Maria Yotta megalapította a saját Playboy Mansionjét és Baywatch utánérzését tízezer dollár / hó bérleti díjú Beverly Hills-i otthonukban.

Ehhez még harmincezer dolcsi a bérelt tengerparti rész, így totálban havi negyvenezer dollárt – havi olyan tizenegy millió forintot – költ csak a pecóra. A maradék mind a több száz fős partikra, az új Lamborghinikre, a csaja luxusgardróbjára és a ház nőinek új csöcseire megy el.

 

Kissé hajaz Dan Balzerianra és Tony Toutounira, a szintén multimilliomos pókerjátékosokra, aki zöldhasúakkal törölgetik a seggüket unalmukban.

A törődő férj ápgrédelte a felesége melleit is: C kosárról F kosárra változtatta az intelligens tekintetű asszonka kebelméretét.

Mikor a hölgyet aranyásónak bélyegezte több médium is, a mosolyba varrt arcú nőféleség elmondta a tartós párkapcsolat titkát:

A férfi is kifejtette magvas életfilozófiáját:

 
 

Hát, úgy fest a Yották megtalálták a maguk magas életének a titkát. Mi az egész hellyel, ezzel a faszarcúval és a fejőstehénre plasztikázott csajával, meg úgy az egész Yotta Life-fal ennyit tennénk:

the-heels-are-alive_aceofgags

(Képek: Yotta Instagram)