Most belekóstolhatsz, milyen luxust kínál utasainak ez a Boeing 787 Dreamliner

Ilyen kategóriájú repülők szinte csak és kizárólag a hatalmas légitársaságok tulajdonában találhatóak, ez a Boeing 787-es viszont az UAS International Trip Support kötelékébe tartozik, akik luxuskategóriás charter-szolgáltatásokat nyújtanak szerte a világon.

A szolgáltatásuk színvonaláról ezúttal Sam Chui, az egyik legnépszerűbb repüléssel foglalkozó Youtuber győződhetett meg személyesen, aki persze egy remek videót is készített az élményről. Ennek köszönhetően most mi is megcsodálhattuk, milyen körülmények között nem fogunk mi soha az életben repülni.

További képekért és részletes beszámolóért látogass el a vlogger honlapjára. Ha pedig már itt tartunk, azért vess egy pillantást az Emirates új luxuskabinjaira is, mert az sem lett gyenge:

Az Emirates első osztályú luxusfülkékkel emeli új szintre a repülés élményét

Alig pár napja, hogy bemutattuk a Singapore Airlines felújított kabinjait, most Dubaj hivatalos nemzetközi légitársasága is megvillantotta, mivel tud szolgálni a legvagyonosabb utasainak. A Mercedes-Benz közreműködésével megtervezett új luxusfülkéket a hamarosan flottába kerülő Boeing 777-300ER és 777X repülőgépeiken alakítják ki. Ahogy az a fenti videóból is kiderül, a kabinok kialakításakor nem spóroltak a kényelmi funkciók beépítésekor.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon