Nemcsak házad, hanem luxuskategóriás medencéd is lehet konténerből

Láttunk mi már elég sok mindent, házakat, irodákat, hoteleket, amelyeket egytől egyig jókora konténerekből állítottak össze. Némelyik baromira el is nyerte a tetszésünket, ám ezúttal valami mást mutatunk.

Persze az alap most is ugyanaz: egy méretes szállítóeszköz. A Modpools látványos medencéket készít belőlük, ez az ötlet pedig csak első hallásra tűnhet őrültségnek. Ha egy kicsit jobban belegondolsz, ennél alkalmasabbat nem is találhattak volna.

Ezeket a konténereket úgy alakítják ki, hogy kellőképpen merevek legyenek, minden körülmények között megtartsák a formájukat. Ráadásul ugyebár könnyedén szállíthatóak is. A Modpools éppen ezt a két adottságát használja ki, így készítenek könnyen beállítható és igény esetén odébb telepíthető medencéket.

Természetesen mindent a megrendelő igényeinek megfelelően alakítanak ki, tehát akár egy menő kis víz alatti ablakot is csinálnak az oldalába, hogy igazán látványos legyen a konstrukció. Ráadásul minden medence okostelefonról vezérelhető extrákkal van felszerelve, így a telód segítségével adhatod meg a kívánt hőmérsékletet, a neked tetsző világítást és a vízsugarak erősségét.

Persze nem egy olcsó mulatságról van szó, egy ilyen medence ugyanis kis híján 8 millió forintba kerül. Ha ez sem vette el a kedved tőle, itt mindent megtalálsz róla.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon