Épp új gazdáját keresi ez a mediterrán villa a Karib-térség közepén

A Los Leones névre keresztelt ingatlanra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ne lenne egzotikus és egyedi. Elvégre önmagában képes némi mediterrán színt vinni a karibi édenbe, ez pedig nem kis teljesítmény.

A precizitás érdekében először is be kell lőnünk, hogy mégis merrefelé található a szóban forgó villa. A helyszín tehát Saint-Barthélemy, egy francia tengerentúli terület a Karib-tengerben, azon belül is Pointe Milou városa. Érdemes rákeresni, egészen káprázatos helyről van szó.

A kilátás értelemszerűen gyönyörű, a görög, horvát és marokkói építészeti elemeket is felvonultató ingatlanból páratlan panoráma nyílik a kék minden árnyalatát felvonultató tengerre, a keleti orientációjának hála pedig a friss fuvallatot is élvezni lehet.

A villában összesen 4 hálószoba és 4 fürdő található, ami pedig az extrákat illeti, természetesen jacuzzi és medence is akad ezen a szerény 5400 négyzetméteren. A jó hír pedig az, hogy most éppen eladó, bútorozatlanul keresi új gazdáját, ám az árát csak kérésre árulják el. Érdeklődni és további képeket megtekinteni errefelé tudsz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon