Pontosan így képzelünk el egy ideális malibui rezidenciát

Ez az ingatlan korábban már otthont adott néhány különálló épületnek, egész pontosan egy három hálószobás háznak és néhány vendégkunyhónak. Most - ahelyett, hogy lebontották volna és nulláról kellett volna kezdeni - az egészből alkottak egyetlen pofás kis rezidenciát.

A végeredmény pedig egészen takarosra sikeredett, éppen olyan lett, amilyennek egy ideális, óceánparti vityillót elképzelünk. A helyszín tehát a mesés Malibu, a szerencsés tulajdonos pedig a Beastie Boys rappere, Mike D.

A tengerparti stílus, a fiatalos, élénk színek és a sok-sok napfény jellemzik leginkább az ingatlant, aminek a dizájnja tükrözi a tulajdonosának stílusát, hiszen a tervezésben is aktívan részt vehetett. A fényes, fehér háttér, a különleges dekor és a merész kék szín kombinációja egészen egyedi, kissé eklektikus hangulatot teremt.

Az ingatlanhoz egy hangulatos kis gyümölcsöskert, egy fedett terasz, gyönyörű medence és egy komplett kis stúdió is tartozik.

Nehéz lenne tehát ezt az ingatlant összevetni Mel Gibson férfias és old school kúriájával, pedig a helyszínük megegyezik.

Ha kéne egy férfias lakhely, Mel Gibson malibui kúriája éppen eladó

Amikor malibui, óceánparti kastélyokra gondolunk, nem éppen ilyet képzelünk el. Mel Gibson eladósorba került házát könnyebb lenne elhelyezni a hegyekben, ám ha valakinek annyi pénze van, mint az ausztrál színésznek, akkor az bizony ott és olyan helyen lakik, amilyenben csak szeretne. Az kétségtelen, hogy a kúria a rengeteg téglától, kőtől és nyers gerendától végtelenül maszkulin dizájnt kapott.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon