Úgy tűnik, télen találtuk meg álmaink nyári rezidenciáját

Egy kissé szögletes, ám végtelenül modern és megnyerő stílusa van ennek a luxusotthonnak, amely Portugália legelőkelőbb és legszebb kilátását tárja a lakói elé.

Algarve régió Portugália 10 történelmi tartománya közül a legdélebbi. Az idő errefelé mindig pazar és a látvány mindig bámulatos. Nem véletlenül töltenénk el itt akár több nyarat is egy ilyesféle házikóban.

Az ingatlan érdekes és modern megjelenését az biztosítja, hogy a hatalmas építőelemeit úgy halmozták egymásra, mint gyerekek a Lego-kockákat. Az ügyes építészek persze nem random dobálóztak a blokkokkal, hanem ügyeltek arra, hogy a végeredmény stílusos és praktikus elrendezést eredményezzen.

A lakók nem gyenge kilátásban gyönyörködhetnek, hiszen a házat golfpályák, hasonló színvonalú rezidenciák és az Atlanti-óceán övezi. Egy gyönyörű medence fut körbe a villa falai mentén, a hatalmas ablakai pedig keretezik a hozzá tartozó egzotikus kertet. A számos, hangulatos terasz és a földalatti mélygarázs pedig csak hab a tortán, ami egészen tökéletessé teszi ezt a nyári rezidenciát.

(Visioarq Arquitectos)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon