Az idegenek megérkeztek közénk, és a sivatagban építették fel bizarr rezidenciájukat

Itt van ez az irtó bizarr sivatagi lakás, amely remekül beolvad a sziklás tájba. De várj, ez még semmi.

A faragott kültéri elemeket öntött betonlapok alkotják, ennek a geometriai játéknak pedig az az eredménye, hogy az épület kiköpött olyan, mintha a Földünkre érkező első (bejelentett) földönkívüli fajnak húzatták volna fel a bizalmatlankodó adófizetők pénzéből. Íme:

A belső tér is a ház külsejének stílusjegyeit hordozza magán, az enteriőrön elmélázva továbbra is az a benyomásunk, mintha egy idegen civilizáció rezidenciájában fészkelnénk, valahol egy párhuzamos galaxisban – főleg ennyi szuperhősös film után.

Talán egyedül a plazmatévé lóg ki a képből, na meg ha jobban szétnézünk, láthatjuk, hogy itt-ott egy beépített mikró vagy sütő is befigyel. Egyébként a sziklás, sivatagi táj pompás keretet ad ennek az egész történetnek, mi tagadás, szívesebben megnéznénk közelről, igazán hangulatos lehetne mondjuk itt csapatni néhány űrlénnyel, buli után pedig elszállni – így vagy úgy – egy másik világba.

Ezt is ajánljuk:

Ez a nagyon sejtelmes ház olyan, mintha láthatatlan lenne

Fényvisszaverő üveg borítja, így remekül beolvad a környezetébe. Egy előre legyártott darabról van szó - mindössze 83 négyzetméteres, könnyű szerkezetű, így egyszerűen szállítható. A tükörház pont egy erdő közepére került, és kompakt mérete miatt alig zavar bele a „természet rendjébe", továbbá minimális hatást gyakorol az ökoszisztémára, mert a déli falon található PV-elemeknek köszönhetően napenergiával biztosítja a fűtését és a hűtését.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon