Amikor a karácsonyi díszkivilágítás durvább, mint egy metálkoncert

Ha már felraktad a fényfüzért a fára, legyél magadra büszke: egy hős vagy, de azért mutatunk egy kis inspirációt, hogy hova lehet még fejleszteni ezt a karácsonyi dekoráció dolgot. A maga nemében mindegyik mestermű, de az utolsótól izomból eldobod az agyad.

Díszkivilágításból őrült metálkoncert

A Trans-Siberian Orchestra Wizards in Winter című száma nagyjából olyan, mintha Danny Elfmant összegyúrták volna a Nightwishhel és Yngwie Malmsteennel, aztán kevertek volna hozzá egy kis Children of Bodomot. Szóval nem az a klasszikus karácsonyi nóta, mint ahogy ez sem az a klasszikus karácsonyi díszkivilágítás. Kíváncsiak vagyunk, mire gondolhatott az autós, aki a videó vége felé elgurul az őrülten villogó házak között.

Hentelés a kertvárosban

A "you must die" üzenet talán annyira nem illik a karácsonyi hangulathoz, de a Slayer South of Heaven című számára megkomponált díszkivilágítás így is tíz pontos.

Techno karácsony

Karácsonykor persze nem csak a torzított gitár rajongói vannak elemükben, az Amazing Grace technósított változata például több dekorációs lángelmének is megmozgatta a fantáziáját.

És íme egy másik verzió, ami ugyan nem egy amatőr karácsonyrajongó alkotása, hanem a díszkivilágításban utazó Holdman Christmas Lights bemutatója, de az összehatásból ez semmit sem von le.

Amikor igazán beléd hasít a karácsony

Bár azt gondolhatnád, hogy az Ausztráliában tomboló 30-40 fokos hőségben azért nem igazi a karácsony, ezt pontosan csak addig fogod így látni, amíg meg nem látod Greg Jaeschke alkotását, akinek az AC/DC Thuderstrukjára sikerült egy egészen állat díszkivilágítást kitalálnia.

Amikor a díszkivilágítás jobb, mint a videoklip

Csak le kellett volna rakniuk a ház elé egy kamerát, és a felvétel rögtön mehetett is volna az MTV-re. Mondjuk az eredeti klip sem rossz.

A karácsony legyen veled

Az ABC tévécsatorna karácsonyi díszkivilágítás-versenyére készült Csillagok Háborúja-kompozícióra nincsenek szavak.

Darth Vader vs Bruno Mars

És ha már a Csillagok Háborújánál tartottunk, a következő versenyzőnek ezt sikerült zseniálisan összekevernie az Uptown Funkkal.

Wizards in Winter, voulme 2.

És visszatértünk az elejére, ugyanis a Trans-Siberian Orchestra száma többeket is megihletett, ezt a csodálatosan giccses fényorgiát pedig bűn lett volna kihagyni a felsorolásból.

(Nyitókép: AFP)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon