Ha esetleg buliznál szilveszterkor-újévkor, íme néhány tipp, ahol jól érezheted magad.

Jazzy Szilveszter a Boscolóban – További információk itt

Boscolo New York Palace, Róma Bálterem – Budapest VII., Erzsébet körút 9–11.

A Boscolo Budapest Róma Bálterme ad otthont a Jazzy Gourmet Szilveszternek. A fantasztikus orosz, olasz és amerikai ételek mellett – melyik mind a Boscolo New York Palace Head Chefje, Wolf András keze munkáját dicsérik – a zenét Berki Artúr és Darvas Tamás bárzongoristák, Éliás Gyula és a zenekara szolgáltatja, végezetül pedig majd Dj Suri Imre gondoskodik vérpezsdítő funky- és soulklasszikusokkal a vidám évátlépésről.

Randrom Trip to 2014 – Szilveszter az A38-on – További információk itt

A38 Hajó – Budapest XI., Petőfi híd, budai hídfő

Az A38 igazi szilveszteri különlegességgel készül a Random Trip rajongóinak. A Dunán bulizni vágyók különböző csomagokban kapják a jobbnál jobb programokat az estére. Ötfajta jegy, ötfajta élmény, egy éjjel – mindez a hullámzó Dunán, 2014 kapujában. A januári leállás előtt igazi programcsokorral zárja az új évet az A38 Hajó.

Szilveszter: Helyszínek és hangulatok sokasága a Symbolban – További információk itt

Symbol Budapest, Budapest III., Bécsi út 56.

Három helyszínen, három hangulatban ünnepelhetjük szilveszter éjszakáját, köszöntve 2014-et a Symbolban. A Symbol Budapest négyfogásos vacsorával, éjfélkor egy pohár Moët & Chandonnal, illetve tűzijátékkal köszönti az új évet, miután az óra pedig elütötte az éjfélt, a hagyományos fogások várnak minket az asztalon, na meg ünneplés hajnalig.

Kistehén és Kis Erzsi a szilveszteri GMK-ban – További információk itt

Gozsdu Manó Klub – GMK, Budapest V., Király utca 13.

Manókat és teheneket nézve ünnepelhetjük meg 2013 elmúlását a GMK-ban. Lesz egy 90-es évek is! A Gozsdu Manó Klub komolyan vette az új év megünneplését és egyszerre két “Kis” nevet is betuszkolt az estére, melynek során búcsút intünk 2013-nak és köszöntjük 2014-et. Először a KIStehén Tánczenekar ropat majd egy nagyon a közönséggel nagy szilveszteri koncertjükön, őket pedig majd a Kiss Erzsi Zene követi, nehogy élmények nélkül maradjunk az új év első pillanataiban.

R'n'b Szilveszter a Peaches & Creamben – További információk itt

Peaches And Cream Club, Budapest VI., Nagymező u. 46–48.

A csodálatos belvárosban tiszta r'n'b zenével ünnepelheted 2014 elérkezését, a klub pedig különleges díszbe öltözik az éjszakára – és persze hajnalra. A pezsgő hála a welcome drinknek előbb érkezik meg, mint ahogy éjfélt ütne az óra, aki pedig egy kis különleges bánásmódot igényelne, váltson VIP-jegyet, melyhez nem csak parkolóhely, de külön VIP-terem is jár, a 9900 forintos árból pedig ötezer forint értékben lehet fogyasztani.

Szilveszter a Morrison's 2-ben – További információk itt

Morrison's 2 Music Pub, Budapest V., Szent István körút 11.

A minden éjjel telt házas Morrison's 2 szilveszterkor sem kínál mást, mint színtiszta szórakozást: fergeteges bulit Budapest egyik legnagyobb klubjában, hogy a tánc pedig jobban menjen, rendelkezésre áll majd a szokásos öt tánctér is öt zenei stílussal, arról nem is beszélve, hogy egyet ingyen választhatunk ki a különleges koktélfelhozatalból.

A Tilos jobban teljesít! – Szilveszter a Mikában – További információk itt

Mika Tivadar Mulató, Budapest VII., Kazinczy utca 47.

Azt egész évben láthattuk, hogy a Mika jobban teljesített, de mi lesz Szilveszterkor? Természetesen buli, móka, mulatás, méghozzá a Tilos Rádióval. Igazi házibuli-hangulat lesz, welcome pogácsával, azt pedig már csak súgva mondjuk el, írjuk le, hogy az első száz vendég igazi ajándék műsoros kazettát fog kapni, szóval lehet jobb lesz már most indulni. És ha már rádió, lesz élő bejelentkezés is!

Budapest Jazz Szilveszter a BJC-ben – További információk itt

BJC – Budapest Jazz Club, Budapest XIII., Hollán Ernő utca 7

A Budapest Jazz Club Jazzszilvesztere lebilincselő koncertekkel és kulináris csodákkal várja a 2014-et és a vendégeket a klubban, mely egész évben a műfaj igazi királysága volt Budapesten. A koncertteremben három olyan koncert is várja az érdeklődőket, melyek boldoggá teszik az új évet, a klubteremben pedig Tzumo Árpád & Egri János Duo jam sessionjének örülhetünk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Májusban megtartják az első szépségversenyt a mesterséges intelligencia által tervezett nőknek

További cikkeink a témában