A karácsonyi színhúst már novemberben kipakolták, így decemberre csak a mócsing maradt. Tisztelet a kivételnek.

The Crew

Megjelenés: 2014. december 2. – Platform: PS4/X1/X360/PC

Az ünnepi szezon vitathatatlan ásza a Ubisoft, amire a cég még így utolsó pillanatban rá is erősít ezzel a nyílt világú autóversenyes cuccal. A játékban az Alex Taylor nevű főhőssel kell Amerika autós bandái között rendet vágnunk. Hatalmas bejárható terület, fejleszthető verdák, masszív multiplayer életérzés és persze árkád száguldás a wannabe-Jason Stathameknek. A játék kreatív direktora csak úgy jellemezte az alkotást, mint egy autós RPG-t, ami így ebben a formában első lenne a maga nemében. Nagy szavak. Egy biztos: a trailer nagyon állat.

Game of Thrones: Episode 1 – Iron from Ice

Megjelenés: 2014. december 3. – Platform: PS4/PS3/X360/PC

A Telltale Games Trónok harcáról készült kalandjátékának első része december folyamán szépen sorra veszi az összes lényegesebb platformot. Az első kritikák meglehetősen dicsérő hangnemben szólnak az első epizódról. Ha a sztori hozza a The Walking Dead színvonalát, akkor örömmel tesszük le a pénzt a Season Pass-ra.

Halo: Spartan Strike

Megjelenés: 2014. december 14. – Platform: PC/WP

Na, ezt tényleg csak azért, mert a Halo címre meglehetősen sokan felkapják a fejüket, meg persze azért is, mert az idei december olyan pangást mutat be, mint a Hortobágy közepe egy álmos vasárnap délutánon. Ez kérem egy felülnézetes shooter. Ha rajongó vagy, töltsd le olcsóért, ha pedig nem, akkor egyenletes tempóban haladj tovább, mert számodra nincs itt semmi látnivaló.

Guilty Gear Xrd

Megjelenés: 2014. december 16. – Platform: PS4/PS3

Nem hisszük, hogy sokan lennének, akik odavannak Magyarországon a nagyon (értsd: NAGYON) japán 2D-s verekedős cuccokért, de mi azért gondolunk arra a pár tucat fanatikusra is. A Playstation egyik legrégebbi – még az első masinán kezdte meg a pályafutását – bunyós anyaga december közepén újra támad. Hijjá!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés