Garantáljuk, hogy a márciusi mezőnyt látva neked is elhagyja a szád egy könnyed „huvazze”. A tavasz első hónapja sok gémer pénztárcáját fogja kipucolni.

South Park: The Stick of Truth

Megjelenés: 2014. március 7. – Platform: PS3/X360/ PC

Nem hisszük, hogy a Ubisoft epikusnak ígérkező RPG-jét nagyon ajánlgatni kellene. South Park-RPG! Még úgy is kell, hogy Európába csak egy cenzúrázott verzió érkezik, amiből kivágtak néhány durván anális poént. És nem csak simán kell, hanem a Cartman-plüssbabás gyűjtői kiadás KELL! Mit tehetnénk még ehhez hozzá? Talán csak annyit, hogy ezúttal biztos megint kinyírják Kennyt. Szemetek!

Dark Souls II

Megjelenés: 2014. március 11. – Platform: PS3/X360/PC

A From Software nem árul zsákbamacskát: a Dark Souls folytatásában – csakúgy, mint az első részben – meg fogsz halni. A sorozat elkötelezett híveit persze nem riasztja vissza az ötpercenként a pofájukba vágott You died felirat. Kevés alkotás büszkélkedhet olyan hardcore rajongói bázissal, mint ez a kőkemény akció-RPG. A második rész ugyanúgy hónapokra magába szippantja majd játékosok ezreit, ahogy az elődje is.

Titanfall

Megjelenés: 2014. március 13. – Platform: X360/X1/PC

Az Activision fejesei jobban tennék, ha nekiállnának eret vágni egy életlen vajazó késsel, amiért anno elüldözték az Infinity Ward kreatív zsenijeit. Míg a Call of Duty-széria mára lassú poshadásnak indult, addig a kiutált brancs megcsinálta az utóbbi évek legszórakoztatóbb lövöldéjének ígérkező Titanfall-t az EA szárnyai alatt. Az idei év egyik legjobban várt játéka úgy döntötte hanyatt a mi Tominkat, mint egy japán gyorsvonat. A tanácsunk baromi egyszerű: vedd elő a szekrénybe pakolt X360-t, esetleg ruházz be egy Xbox One-ba vagy cseréld le a PC-dben nyöszörgő öregedő videokártyát, mert ebből az őrületből nem akarsz kimaradni. Olvasd el PC-s bétatesztünket itt!

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Megjelenés: 2014. március 20. – Platform: PS3/PS4/X360/X1

Kiderült, hogy Hideo Kojima nem vágta ketté, a Metal Gear Solid V sztoriját, hiszen a hamarosan megjelenő Ground Zeroes háromórás játékidejével csak bajosan tenné ki egy egész alkotás felét. Nem, ez inkább csak egy afféle prológus, hogy a valamikor megjelenő Phantom Pain-nek már teljesen képbe rakott játékosok vághassanak neki. Szerencsére az alkotást ehhez mérten csökkentett áron szólíthatjuk magunkhoz.

Infamous: Second Son

Megjelenés: 2014. március 21. – Platform: PS4

A Sony gépe márciusban végre-valahára megkapja első igazi system sellerét, az általunk igencsak favorizált Infamous-franchise harmadik részét. Felesleges tagadni, hogy a nyílt világú szuperhősös sorozat eddigi részeit igen nagyra tartjuk, és a főhőscsere ellenére a Second Son-t is baráti vállveregetések kíséretében öleljük a keblünkre. Persze ha valami félrecsúszik, a tesztben azért nem fogunk finomkodni.

Diablo III: Reaper of Souls

Megjelenés: 2014. március 25. – Platform: PS4/PC

A Diablo harmadik részének alcímezett folytatása nem szúrja ki a szemünket néhány új tárggyal vagy képességgel. A Blizzard mesteremberei jó szokásukhoz híven a sztori folytatása mellett egy új kaszttal és okos finomításokkal kényeztetik a játékosokat. A rajongókat biztosan nem kell majd sokat unszolni, hogy térjenek vissza Sanctuary sötét labirintusaiba.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

J.Lo egy intelligens robot bendőjében küzd meg az MI-vel az Atlas teljes előzetesében

Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés