Te jószagú Atya-Úr-Isten! Mi ez?! Még csak október van, de a kiadók már most be akarják söpörni a karácsonyra félretett pénzmagot. A tizedik havi felhozatal idén egészen egyszerűen brutális. Nem sok helyünk maradt dumálni. Beszéljenek helyettünk a címek!

Alien: Isolation

Megjelenés: 2014. október 7. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

A nem kicsit elcseszett tavalyi Colonial Marines miatt az igazi Alien-fanoknak még mindig habzik a szája. Itt a gyógyír a sajgó sebre. Az Isolation a jelek szerint igazi fosatós túlélő-horror lesz Ripley lányával a főszerepben, aki a Sevastopol nevű űrállomáson megy vérre menő bújócskába mindannyiunk kedvenc xenomorfjával.

NBA 2K15

Megjelenés: 2014. október 7. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

Októberben a kosárpályán megy egymásnak az EA Sports és a 2K Sports egy-egy kosaras szimulátorral. Meglátjuk, ezúttal melyiknek sikerül zsákolni.

Project Spark

Megjelenés: 2014. október 7. – Platform: X1/X360/PC

A Microsoft belső fejlesztésű játékkészítő játéka, a hamarosan startoló Project Spark még sokadik látásra sem nevezhető Little Big Planet-klónnak, de azért mi tudjuk, honnan jött az ihlet.

Driveclub

Megjelenés: 2014. október 8. – Platform: PS4

Mi már toljuk, és csak annyit elöljáróban, hogy hamarosan rászakad a PS4-tulajokra az árkád-mennyország. Pirosbetűs.

The Evil Within

Megjelenés: 2014. október 14. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

Shinji Mikami, a Resident Evil atyja megint mert nagyot álmodni, aminek az eredményéből a fenti videóban kaphatsz egy kis ízelítőt. Gótikus, vérfagyasztó, kifordult és beteg. Kell!

Borderlands: The Pre-Sequel

Megjelenés: 2014. október 17. – Platform: PS3/X360/PC

A Borderlands visszatér, hogy megmutassa a Destiny-ben megcsömörlött játékosoknak, miért is ezt a címet tartják az első igazi kooperatív RPG-shooternek. A mókás alaphang a jelek szerint a helyén, úgyhogy elkezdhetsz tárazni.

F1 2014

Megjelenés: 2014. október 21. – Platform: PS3/X360/PC

Nem múlhat el ősz valamire való F1 szimulátor nélkül. Az újgenerációs portok csak jövőre érkeznek, de az öregedő masinák tulajai már most rászabadulhatnak a Hungaroringre.

Just Dance 2015

Megjelenés: 2014. október 23. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/Wii/Wii U

Ezt pedig a csajodnak. Csak szólunk; ha a buli hevében netán kedved támadna hülyét csinálni magadból, jó eséllyel online végezheted ezekben a megosztás-orientált időkben. Szóval csak óvatosan azzal a legendás csípőmozgással!

Bayonetta 2

Megjelenés: 2014. október 24. – Platform: Wii U

Néha azért a Wii U is villant valamit, amivel éppen elkerüli azt, hogy elkezdjük rá lapátolni a földet. A Bayonetta első részét minden idők legjobb hack ’n’ slash játékaként jegyzik a hozzáértők, így a második eresztésnek is jár a megkülönböztetett figyelem.

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth

Megjelenés: 2014. október 24. – Platform: PC

A közkedvelt stratégia hipertérugrást hajt végre a hónap végén. Erre azért illik odafigyelni.

Sunset Overdrive

Megjelenés: 2014. október 31. – Platform: X1

Az Insomniac a Sunset Overdrive című Xbox One-exkluzív agyament shooterrel készül éppen pofánköpni a Sonyt. Kíváncsian várjuk, hogy a japán óriás vajon röhögni vagy sírni fog a végeredményt látva.

NBA Live 15

Megjelenés: 2014. október 31. – Platform: PS4/X1

Csapó kettes: Októberben a kosárpályán megy egymásnak az EA Sports és a 2K Sports egy-egy kosaras szimulátorral. Meglátjuk, ezúttal melyiknek sikerül zsákolni.

WWE 2K15

Megjelenés: 2014. október 31. – Platform: PS4/PS3/X1/X360

Bár Magyarország nem éppen pankráció-nagyhatalom, de azért a verekedő bohócok idei hirigjére is biztosan kíváncsi lesz néhány száz gémer. Figyelem! Az újgenerációs portok csak november 21-én érkeznek, így aki az überrealisztikus arcfestésekre izgul, annak kicsit még várnia kell.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés