Mission: Impossible ötödször, Fantasztikus Négyes és a Vakáció-széria újraindítva, Guy Ritchie visszatér Az U.N.C.L.E. emberével, és egyéb nyalánkságok is várnak ránk ebben a hónapban a mozikban.

Mission: Impossible - Titkos nemzet (Mission: Impossible - Rogue Nation)

Bemutató: augusztus 6.

Az Impossible Mission Force-t feloszlatták, Ethan (Tom Cruise) így magára hagyott ügynök lett, és a csapat ebben a helyzetben kerül szembe egy magasan képzett különleges ügynökökből álló hálózattal, a Szindikátussal. A rendkívül rátermett alakulat minden áron új világrendet akar létrehozni, és ezt terrortámadások egyre durvuló sorozatával szándékozik véghez vinni. Ethan összegyűjti csapatát, és hozzájuk szegődik a szakadár brit ügynök, Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) is, aki talán a tagja ennek az "titkos nemzetnek". Így néznek szembe az eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel.

Phoenix bár (Phoenix)

Bemutató: augusztus 6.

Nelly koncentrációs táborból tér haza. Arclövést kapott, és a helyreállító műtét miatt felismerhetetlenekké váltak a vonásai. A háború által feldúlt Berlinben indul férje keresésére: megtalálja a férfit, de nem fedi fel előtte a kilétét.

Az ajándék (The Gift)

Bemutató: augusztus 13.

A fiatalság boldogság. Simon (Jason Bateman) és Robyn (Rebecca Hall) nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek. Azután találkoznak a férfi régi osztálytársával, akit az iskolában mindenki Gordónak csúfolt. Gordo (Joel Edgerton) látszólag már nem haragszik. Sőt, nagyon barátságos. Egyre többször látogatja meg az ifjú párt, egyre több ajándékot hoz. És egyre furcsábban viselkedik. Simon és Gordo nem voltak barátok. Egy húsz évvel ezelőtti borzasztó titok köti össze, és nem ereszti őket. Robyn nyomozni kezd: először az új ismerős, azután a férje után és olyasmire talál rá, amiről álmodni sem mert volna.

A Fantasztikus Négyes (The Fantastic Four)

Bemutató: augusztus 13.

Fiatalok, bátrak és elszántak. Négy űrhajós, aki szinte mindenre hajlandó, hogy tudomány, az emberiség ügyét előre vigye - és közben izgalmas kalandokon menjen keresztül. Ám az űrben balesetet szenvednek, és radioaktív sugárzás éri őket - amely meghökkentő hatást vált ki belőlük: szuperképességekre tesznek szert. Egyikük a tűz hatalmával vérteződik fel, a másik képes lesz láthatatlanná tenni magát, a harmadik emberfeletti erőre tesz szert, a negyediket már nem korlátozza a teste: bármekkorára tud nyúlni. A négy harcostárs és jó barát nem esik kétségbe: elhatározzák, hogy új erejüket is felhasználva újabb kalandokat keresnek: de olyanokat, amelyek méltók a különleges tehetségükhöz.

Sinister 2 - Az átkozott ház (Sinister 2)

Bemutató: augusztus 20.

Courtney (Shannyn Sossamon) végre boldog. Reméli, megállapodhat. Ikerfiai és ő beköltöznek egy magányosan álló, nagy, vidéki házba - ami bár öreg és kopott, mégis különleges hangulata van. Nem is sejti, mennyire különleges. A házban démon lakik. Az egyik fia, Dylan, valahol egy sötét sarokban ráakad néhány régi filmtekercsre, megnézi őket, és borzasztó dolgokat lát. De még annál is borzasztóbb, amit életre ébreszt. Egy régi sorozatgyilkosság emléke kísérti a házat: és a falak között lapuló démon nem nyughat. Akárki költözik oda, magával akarja vinni.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.)

Bemutató: augusztus 20.

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget. Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe.

Az Eichmann Show (The Eichmann Show)

Bemutató: augusztus 27.

1961-ben a náci párt korábbi tagját, Adolf Eichmannt zsidó ügynökök elfogják, és bíróság elé állítják. Az amerikai televíziós producer, Milton Fruhtman filmet szeretne készíteni a tárgyalás sorozatról, tervéhez pedig csatlakozik a tiltólistás rendező, Leo Hurwitz is. A halálos fenyegetések és rosszalló megjegyzések ellenére nekilátnak a munkának. Az Eichmann per közvetítése több mint három tucat országban került sugárzásra, mellyel ez lett minden idők első globálisan bemutatott televíziós közvetítése. A film a per kapcsán bemutatja Adolf Eichmann szerepét a holokauszt kitervelésében és végrehajtásában.

American Ultra

Bemutató: augusztus 27.

Adott egy füves srác (Jesse Eisenberg), aki történetesen a kormány egyik elit kiképzésen átesett embere, erről azonban már tulajdonképpen ő sem tud. Amikor ellenfelei ki akarják iktatni, rá kell jönniük, hogy ez az egész ügy nem lesz túl egyszerű.

Hitman - A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47)

Bemutató: augusztus 27.

A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto): mindketten egy bajba került nőn (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog.

Kész katasztrófa (Trainwreck)

Bemutató: augusztus 27.

A 40 éves szűz és a Felkoppintva rendezője, Judd Apatow új filmje, amiben egy karrierista nő, aki retteg az elköteleződéstől, végre egy jó sráccal találkozik, akiért érdemes leküzdenie félelmeit. De nem is egy Apatow-film lenne, ha ez könnyen menne neki.

Vakáció (Vacation)

Bemutató: augusztus 27.

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms) - két örökké veszekedő fiúgyermek apja - úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti: a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé - reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot. És össze is rázza. De nem kicsit. Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés