Nézd meg a Deadpool rendezőjének első szuperhősös kisfilmjét!

Az ötven éves Tim Millernek nem a Deadpool volt az első találkozása a szuperhősök világával. Öt éve már megmutatta mit tud, amikor a Blur Studio nevű animációs cég társalapítójaként megrendezte a DC Universe Online című számítógépes játék trailerét, melyben a DC összes valamire való hőse és gonosza egymás torkának esik. A Fox is látta ezt a klassz animációt és állítólag ennek nagy szerepe volt abban, hogy végül Millert bízták meg az azóta egy rakás bevételi rekordot megdöntő Deadpool rendezésével. Pofás kis trailer, az már biztos!

Player Autószalon

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife

Van, hogy egy film poszterén helyt kap egy dramaturgiailag vagy hangulati szempontból fontos jármű, Jesús Prudencio azonban nem elégedett meg ennyivel.

Tizennégy film plakátját készítette el úgy, hogy azon csak a filmben szereplő kocsi (vagy robogó) szerepel Mr. Bean Minijétől A ragyogás hójárójáig. A szobád/irodád falán is szeretnéd látni a kultikus Aston Martin vagy DeLoreant? Pár ezer forintért meg is rendelheted a plakátokat.

(Forrás: Cars and Films)