A Saul fia Golden Globe-díjas

Helen Mirren is büszke ránk, megkapta a Golden Globe-ot Nemes László filmje a legjobb külföldi film kategóriában.

Erős mezőnyben nyert a Saul fia, a díjat átadó Helen Mirren külön kiemelte, hogy büszke a nyertesre, mert szerinte még sosem nyertünk Golden Globe-ot. Ez abszolút igaz, hiszen eddig csak jelölésekig jutottunk el (Szabó István Redl ezredese és Hanussenje volt már jelölt), a Saul fia azonban meghozta az első díjat. Hatalmas gratulációink Nemes Lászlónak és a teljes csapatnak, abszolút megérdemelten lett övék a Golden Globe!

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife