Sztárban sztár, de szó szerint – Hét celeb vs celeb-szexvideó, ami megrengette a világot

Ha ismert vagy, mindenképpen fel kell venned legalább egyszer, ahogy ajzott gorilla módjára esel neki az ellenkező nem képviselőjének. Főként ha a másik fél is ismert. Ők bevállalták.

 1. 7/7


  Tommy Lee & Pamela Anderson

  Na nem mintha el lettünk volna hanyagolva Pamela Anderson meztelen fotóival, de ami ezen a videón történik akkori hites férjével, a Mötley Crüe dobosával, az sok rajongó álma volt. Tommy és híresen hatalmas szerszáma mindenféle helyzetben teszi a dolgát, Pamela pedig testének utolsó, sosem látott zugait is közszemlére teszi. Persze a mézesheteken készült csúcsmű nem legálisan került netre, pereltek is miatta veszettül, de aztán a páros csak rájött, hogy óriási pénzeket lehetne leakasztani vele, így hivatalos úton is beszerezhetővé váltak a családi videók.

 2. 6/7

  Collin Farrell & Nicole Narain

  Nicole, a közkedvelt Playboy-nyuszi és barátja, Farrell úr kamerát ragadtak, hogy megörökítsék felejthetetlennek éppen nem nevezhető együttlétüket. A netre került. A színész persze nem szerette volna látni többé, de a filmecske persze még mindig megtalálható különböző oldalakon. Colin egy interjújában elmondta, ötmillió dollárt ajánlottak neki a videó forgalmazásának jogaiért, ő azonban hallani sem akart róla. Érthető.

 3. 5/7

  Vince Neil & Janine Lindemulder

  A Mötley Crüe énekese egy igazi pornósztárt rángatott az ágyába valamikor a '90-es években. Ezt Vince csak úgy hívta: hétfő. Szerencsére épp nála volt a kamerája, úgyhogy a nagy tettet rögzítette is. Amikor kiszivárgott a videó '99-ben, senki sem lepődött meg rajta. Már csak azért sem, mert ugyebár kedves dobos kollégája éppen akkoriban mutatott hasonlót Pamela Andersonnal, aki...

 4. 4/7

  Bret Michaels & Pamela Anderson

  ... a videója után a pletykák szerint saját maga szivárogtatta ki egyik korábbi remekművét, amelyen a Poison énekesével látható. Különösebben nem erős filmecske, mindössze pár perc hosszúságú, rémes minőségű darab, de a hölgy rajongói örömmel fogadták a netre kiszivárgott remekművet. A benne szereplő felek már nem annyira, így ebből bizony nem lett hivatalos megjelenés. Talán jobb is ez így.

 5. 3/7

  Eric Dane & Rebecca Gayheart

  A Grace klinika sztárja, Eric és szintén színész felesége, Rebecca nem egyszerűen felvették, amint szeretkeznek. Ők ugyanis némi segítséget is hívtak, ami meg is érkezett a korábbi tiniszépségkirálynő, Kari Ann Penache személyében. A film egy részletét leközölte a Gawker, aztán indult is a per. Állítólag semmiféle szex nem látható a teljes verzióján sem, mondhatnánk, hogy hisszük, ha látjuk. Mondjuk is.

 6. 2/7

  Kim Kardashian & Ray J

  A világ legnagyobb fenekű nője, Kanye West hites felesége korábban rendesen belekóstolt a házivideó-készítésbe barátjával, az amerikai r'n'b énekes Ray J-vel. A kikerült filmet a Vivid Entertainment piacra dobta, mire be is perelte őket Kim annak rendje szerint. A Kardashian-lány ejtette a pert, megegyeztek ötmillióban, ami még mindig aprópénz lehetett a szexvideóból befolyt összegeket elnézve.

 7. 1/7

  Katie Price & Dane Bowers

  A szintén r'n'b  énekes Dane és hatalmas csöcsű barátnőjének szexvideóját egy egész világ várta. A modell és pasija '99-ben került fel a netre filmecskéjével, amely a mai napig is megtalálható. Volt annyira népszerű a maga idejében, mint Pamela és Tommy Lee közös produkciója.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon