Drasztikus módját választották a Trónok harca producerei a spoilerek megelőzésének

Lévén a Trónok harca a világ legkedveltebb sorozata, több millió ember pörög azon az évadok és az egyes epizódok között, hogy vajon mi fog történni a következőben.

Az HBO pedig ezt az elsöprő kíváncsiságot rendre nagyon megszenvedi. Hol hekkerek törik föl a szervereiket és tesznek közzé forgatókönyv-részleteket, hol belsős munkatársak szivárogtatnak, csöpögtetnek ezt-azt, hol pedig ők maguk cseszik el a dolgot, mert mondjuk valahol véletlenül idő előtt teszik közzé az új részt.

Így vagy úgy, a cég fejesei végül nagyon bevágták a durcát, és egy olyan komoly eszközhöz nyúlnak, amit csak nagyon ritkán vesznek elő a showbizniszben, egyszerűen azért, mert baromi drága.

A Morning Call cikkében az HBO programigazgatóját, Casey Bloyst idézte, aki a Moravian College-ban tartott beszédében a következőket mondta:

A sorozat kreatív atyaúristene, Dan Weiss még ennél is továbbment, hiszen amikor megkérdezték tőle, igaz-e, amit a programigazgató mondott, azt válaszolta:

Ez bizony egy hatalmas középső ujj mindenkinek, aki idő előtt szeretné megtudni, mi lesz a sorozat vége, egyúttal, amennyiben az HBO valóban így jár majd el, egy egészen komoly plusz kiadás a titoktartás érdekében.

Mi mondjuk ennek csak örülünk, mert szívből utáljuk a spoilereket.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon