9 dal

Sokak szerint az élet nem több, mint a szex és jó koncertek sorozata. Aki így gondolkodik, annak teljes biztonsággal ajánlhatjuk Michael Winterbottom filmjét, ami igazi sztori híján egy kapcsolatot úgy mutat be, hogy a felek többek között Franz Ferdinand és White Stripes koncerteken ugrálnak, majd otthon egymásnak esnek. És bizony, az ágyban minden megtörténhet, és ami megtörténik, azt be is mutatja a rendező, annak teljes valójában.

Mennyei háború

Mexikói film pornó áztatta keretes szerkezettel, amelyben egy szép fiatal lány készül orálisan a mennybe reptetni a megborotvált jetit. A pocakos főszereplő és a lány együttlétei nem túlságosan szexisek, de nem megjátszottak, jeti és jetiné akcióját pedig konkrétan kikérjük magunknak!

Shortbus

Egy film, amiben mindenki mindenkivel. Már a nyitó képsoroknál is érezni lehet, hogy itt bizony pornó lesz, az önszopás és a cölöpverés barátságosan megfér egymás mellett, a fiatalok énkeresése és az orgazmus hajszolása ilyen profán szinten nehezen fér bele egy mozifilmbe. De valamiért mégis működik: a szexjelenetek ugyan lehetnek durvák, de mondanivaló is akad. Ami ugye nem feltétlenül baj.