Extrém csapatépítő tréningek - Adrenalin, ami mindenkit összehoz

Ha nem válnak be a hagyományos módszerek, akkor valami jobb ötlet kell, hogy összehozzuk a csapatot. Lehet az véráztatta rettegés, vagy a mocsokban kúszás is. A Player bemutat néhány lehetőséget a keményebbeknek.

Tankvezetés

Mi? Miért? Gyerekkorában mindenki szeretett volna vonatot, űrhajót vagy tankot vezetni. Az első kettőre egyelőre még csak bajosan akad módunk, az utóbbira viszont bárki vállalkozhat. Több csapatépítő programot kínáló cég portfoliójában is szerepel csapatos tankvezető program. A járművek általában 5-6 személyesek, de természetesen több géppel is kimehetünk a terepre, amelyek erre a célra lettek kissé „döcögősre” kialakítva. Ha nagyon belejöttünk a katonásdiba, akkor utána egy laza paintball vagy puhányabbaknak lézerharc verseny remek levezető lehet.

Hol? Mennyiért? Az egész országban találhatunk módot a tankvezetésre, de talán főleg Dunántúlon akad több lehetőségünk. Az árak változóak, van, ahol az élmény kompletten egy főre 50.000 Ft körüli összegbe fáj, máshol viszont üzemórát számolnak, így egy tank ára nagyjából 100.000-150.000 Ft-ig terjed.

Keresd itt: http://www.tank.hu

Éles lövöldözés

Mi? Miért? Igazán vigyázni kell ezzel a verzióval, mert éles lőszerrel megtöltött fegyvert a kezekbe adni nem mindig jó választás, de nyilván mindez rendezett körülmények között zajlik, nem torkollik a művelet instant vérfürdőbe. Ha már unjuk a paintballt és a lézerharcot, akkor befizethetjük a csapatunkat egy igazi céllövöldére, ahol több fegyvertípussal is megpróbálkozhatunk az egészen kicsiktől az emberesebb darabokig.

Hol? Mennyiért? Budapesten is elérhető a szórakozás, a Lighthouse Training például nagyon szép fegyverparkkal rendelkezik, az árakra vonatkozóan viszont egyéni ajánlatkérésre van csak mód, a végső összeg nyilvánvalóan függ a csapattagok számától is.

Keresd itt: http://www.teamfun.hu/portfolio/loveszeti-gyakorlat-csapatepito-cellovoverseny

Disznóvágás

Mi? Miért? Természetesen vannak, akik semmiképpen sem bírják a vér látványát, sőt, kifejezetten ellenzik az állatok módszeres legyilkolását, majd kolbásztöltőbe préselését, de amelyik társaság vevő az ilyesmire, annak tökéletes program egy falusi disznóölés. Mostanában egyre több cég kínál röfi-feldolgozó programokat, ami nem nagy csoda tekintve az esemény kulináris és lerészegedő faktorát. A két kezünkkel gyúrt friss kolbász sokkal finomabb, még ha el is sóztuk, a pálinka pedig megvéd a leghidegebb reggelektől is. Mondhatnánk, hogy nem sokban különbözik a program egy szórakozóhelyen elkövetett lerészegedő estétől, de egy disznó feldolgozása közben mindenki annyi feladatot kap, ami közelebb hozza a csapattagokat, sokkal hatékonyabb, mint egy hagyományos asztal körül ülő sörözős beszélgetés. A program erősen évszakhoz kötött, többségében csak akkor kerülnek elő a malacok és a böllérek, amikor az idő csípősebbre fordul, azaz ősz és tél körül kell keresnünk a különböző cégek kínálatában.

Hol? Mennyi? Lehetünk kreatívak is, ha olcsóbban szeretnénk kijönni, érdeklődjünk kisebb falvakban élő ismerősöknél, biztosan akad olyan közöttük, aki bevállal egy nagyobb csoportot az otthoni disznóölésére. Ha profi brigádra bízzuk az ügyet, annyival jobban járunk, hogy a procedúra közben is odafigyelnek a csapattagokra, mindenki kap feladatot, senki sem maradhat inaktív. Az árak fejenként 20.000 és 50.000 Ft között mozognak.

Keresd itt: http://confhotelevent.hu/csapatepites/oszi-disznovagas

Underground Fear

Mi? Miért? Nem is rázhatja össze jobban a csapatot, mint egy kis élő horror. Az Underground Fear kiagyalói olyan horror-show-t hoznak össze nap mint nap kisebb társaságoknak, hogy jobb, ha viszel magaddal váltás alsóneműt is. Az alapötletet a mostanában népszerű szabadulós játékok adják, de itt nem kell feladatokat végrehajtani (legalábbis logikaiakat nem), egyszerűen csak végig kell menni sok-sok szobán, és halálra ijednünk a különféle válogatott rémisztésektől. A megvalósítás parádés, még a legedzettebb horror rajongóknak is összeszorulhat a gyomra bizonyos részeknél, a bezártság, a félelem és az egymásra utaltság pedig remekül összerázza a csoportokat. Aki nem akar utána beülni a társasággal egy-két sörre/borra/bambira, hogy levezesse az élményt, az maga a tűzben edzett férfi.

Mennyiért? Hol? A 35-45 perces programért fejenként 5-6 fős csoport esetén 2300 Ft-ot, 10 fő felett viszont csak 1900-at kell fizetnünk, ami nem sok egy ilyen élményért. Budapesten a hetedik kerületben, a Barcsay utca 3. alatt próbálhatja ki minden csapat, hogy tényleg kötélből vannak-e az idegei.

Keresd itt: http://www.undergroundfear.hu

Barlangtúra

Mi? Miért? Budapest alatt barlangászni jó. Főleg csapatban. Egy fővárosi cég arra vállalkozik, hogy egy kiépítetlen barlangban szakképzett vezetőkkel csapatokat épít, a túrázás közben pedig feladatokkal látja el a jelentkezőket. A vezetők olyan szituációkat teremtenek, amelyek a hétköznapokban nem fordulnak elő, a helyzetmegoldás közben pedig kiderül, ki milyen személyiség, ki milyen pozíciót tölt be a csapatban. Közben persze megy a kúszás-mászás, amihez természetesen megfelelő öltözetet és védőfelszerelést is biztosítanak.

Hol? Mennyiért? A Pál-völgyi-barlangrendszerbe a csapatepites.barlangaszat.hu oldalon foglalhatunk túrákat. Az árak meglehetősen barátiak, bár az oldalon a csapatépítő tréningekre vonatkozóan nem találni árinformációkat, egy túra személyenként 4500 és 6000 Ft között mozog.

Keresd itt: http://csapatepites.barlangaszat.hu

A Player csapata kipróbálta a MindQuest pályát is (és erősen ajánlja), ami elsősorban az agyunkat veszi igénybe, illetve a Parapark is hasonlóan ajánlott alternatíva összekovácsolódni! Kell egy csapat, csapathoz pedig ötlet. Ajánljuk figyelmedbe a Siker és Pénz rovatunkat, ahol tippek, tanácsok és inspiráló történetek várnak az üzlet világából!

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon