Frenetikus, ahogy ezek a profi kaszkadőrök életre keltik a legismertebb videojátékok csatajeleneteit

Assassin’s Creed, God of War, Metal Gear Solid - csak néhány a világ legnépszerűbb videojátékai közül, amelyek nem csak a remek sztoriban vagy a csodálatos grafikában emelkednek ki a tucatjátékok szürke tengeréből, de abban is, hogy egytől-egyig nagyon jellegzetes, összetéveszthetetlen csatajelenetekkel ajándékozták meg a játékosokat.

Ez főleg akkor válik nyilvánvalóvá, amikor a profi kaszkadőrök a valóságban rekonstruálják a tipikus mozdulatokat, olyan pontossággal, hogy jelmezek nélkül is simán ráismernénk bármelyik játékra.

Persze a videojátékok valóságba való átültetése nem csak lenyűgöző, de nagyon vicces is tud lenni, ahogy például ebből a GTA-paródiából kiderül.

Hatalmasat üt az élő szereplőkkel újraforgatott GTA

A GTA: San Andreas még a nem gyenge Grand Theft Auto-szériából is kiemelkedett (elsősorban a GTA-tól szokatlanul fordulatos sztorija miatt), amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint hogy 13 évvel a megjelenése után sem hagyja nyugodni a fanokat. Most például a Red Light Barbers készített egy olyan paródiát, amin hangosan felsírtunk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon