Paul Walker halála után rázza ki az embert igazán a hideg egy norvég reklámtól

Maga a filmecske semmi extra, de ami és ahogy történik benne, az a Halálos iramban-filmek sztárjának halála után eléggé gyomorszorító.

Ahogy azt vasárnap mély döbbenettel tudattuk, Paul Walker életét vesztette egy autóbalesetben, így azóta mindenki másképp gondol a Halálos iramban-elnevezésre. Egy norvég kezdeményezés pont ezt az autós szériát használta fel a biztonsági övek bekötésének népszerűsítésére, a Halálos iramban 6 egyik vetítése előtt ugyanis minden mozifotelt övvel láttak el, a film pedig csak akkor volt hajlandó elindulni, amikor mindenki bekötötte azt. Akkor még mindenki röhögött ezen, ahogy a videó is mutatja, de megnéznénk az arcukat akkor is, ha mindez most történne. Egyébként maga a kezdeményezés nagyon ötletes, hatalmas piros pont jár érte a Kitchennek!

 

Visszatért a Démonok között 2-ben Vera Farmiga, a lány, aki még a mosást sem tudta betenni anélkül, hogy orális szexben részesítsék.

Vera Farmiga egy istennő. Ezt csak azoknak mondjuk, akik mindössze a Bates Motel-ben látták Norma Bates szerepében. A most 43 éves színésznő elképesztően szexis tud lenni, ha arra van szükség, és mivel gyakorlatilag karrierje legtöbb filmjében arra volt szükség, villantott már mindent, amit csak lehetett. Az Egek ura című zseniális moziból sosem fogjuk elfelejteni azt a jelenetet, amikor a derekára kötött egy szál nyakkendőben sétált be Clooney szobájába (bár mint kiderült, az csak testdublőr volt), mint ahogyan azt sem, amikor Paul Walker azt sem hagyta a Halálos hajszá-ban, hogy annak rendje és módja szerint betegye a mosást. És azt a jelenetet sem felejtjük, amikor viccesen átadta magát Peter Sarsgaardnak Az árvában. Nézzük meg ezt a két ominózus jelenetet néhány másikkal karöltve, a Démonok között 2-re pedig vigyünk magunkkal egy tiszta alsót.

Van, hogy egy film poszterén helyt kap egy dramaturgiailag vagy hangulati szempontból fontos jármű, Jesús Prudencio azonban nem elégedett meg ennyivel.

Tizennégy film plakátját készítette el úgy, hogy azon csak a filmben szereplő kocsi (vagy robogó) szerepel Mr. Bean Minijétől A ragyogás hójárójáig. A szobád/irodád falán is szeretnéd látni a kultikus Aston Martin vagy DeLoreant? Pár ezer forintért meg is rendelheted a plakátokat.

(Forrás: Cars and Films)