Két finn blogger csaj elkezdte felkutatni a Trónok harca helyszíneit

Tiia Ohman és Satu Walden már egy ideje azzal szórakoznak, hogy híres mozgóképek eredeti helyszíneit keresik fel, majd az ott készült fotókat feltöltik az Instagramra. Foglalkoztak már több sorozattal is, de az utóbbi időben láthatóan a Trónok harca lett számukra a legfőbb projekt.

Nekünk is fáj, hogy alsó hangon egy évet kell várni két évad között, de azért nem ennyire. A két hölgy ugyanis láthatóan rengeteg energiát fordít arra, hogy centiméterre pontosan belőjék a világhírű sorozat egyes jeleneteinek helyét, majd a szóban forgó képet egy tablet segítségével belehelyezzék a valóságos környezetbe.

Mivel a forgatások helyei a legtöbbször pontosan dokumentáltak, és egy rakás rajongói oldal is foglalkozik ezzel, a lányoknak nem kell teljesen vakon keringeniük a világban, de azért egy-egy ilyen fotó mögött még ennek ellenére is nagyon sok munka van.

Eddig húsz helyet sikerült képkockára pontosan belőniük, és mára a dolog a szenvedélyükké vált. Mutatjuk, mit művelnek, mert igazi Game of Thrones-rajongóként nekünk bizony tetszik a dolog.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon