A spanyol HBO hibájából kiszivárgott a következő Trónok harca-epizód

Korábban hackerekkel gyűlt meg a csatorna baja, ezúttal azonban házon belül szúrtak el valamit.

A "minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak" példájára akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy "minek ide hacker, ha itt van a spanyol HBO", hiszen a hispán kollégák sokkal profibb minőségben szivárogtatják a népszerű sorozat jeleneteit.

Watchers on the Wall on Twitter

Yes, Episode 6 of #GameofThrones has leaked, thanks to HBOSpain. Please use caution on social media- spoilers/images are popping up already.

Az történt ugyanis, hogy a spanyol HBO előfizetői számára egy egész órán keresztül elérhető volt a Trónok harca 7. évadának 6. része. Aztán persze észlelték a hibát és gyorsan lekapták, de ha a szellem egyszer kiszabadult a palackból, azt oda többé visszagyömöszölni nem lehet.

Természetesen azok, akik látták a következő részt, nemigen bírják magukban tartani a sztorit, így elkezdték elárasztani a világhálót különböző képekkel és információkkal. Ha tehát nem akarod megtudni, milyen fordulatok várnak Havas Jonékra, óvatosan szörfözgess, ehhez néhány tippet is adtunk korábban. Nézd meg inkább a hihetetlenül epikus trailert a következő részhez:

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon