Ezek a mexikói színésznők szerepelnek a vadító szó mellett a lexikonban

A három nő pedig Martha Higareda, Camila Sodi és Claudia Lizaldi, érdemes felvésni valahova, mert a fotók után mindjárt sokkal érdekesebbek lesznek. Mexikóba kéne menni.

Martha Higareda

Martha jutott közülük szakmailag a legmesszebb, na nem sokkal, egyikük sem futott be hollywoodi karriert. Martha Higareda Az utca királyai című akciófilmmel jutott be az amerikai filmiparba, ahol Keanu Reeves barátnőjét játszotta. Utána a Vak igazság című drámában és a Füstölgő ászok 2.: Bérgyilkosok bálja című vígjátékban is játszott. Ezek előtt (az amúgy jó) mexikói filmekben szerepelt a 33 éves, gyönyörű színésznő.

Claudia Lizaldi

Ő 38 éves, és kizárólag mexikói tévéműsorokba és tévéjátékokban játszott, valamint színházban, de nem is a karrierje miatt van most itt.

Camila Sodi

A vadító Camila együtt játszott Marthával a Vad angyalok című mexikói vígjátékban, utána a Ne hagyj el! című drámasorozatban kapott szerepet, melyet most is ad a Story5. Ő emellett énekesnő és modell is, a híres mexikói színész-énekes, Thalía unokahúga. A 30 éves Camilának van egy kislánya, férjétől viszont elvált.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon