Jön a fesztiválszezon utolsó megismertetése, a SZIN, Rick Astley és régi barátai a Várban buliznak napokig, mellettük pedig ezer más jo program is érkezik a hétre.

Tommy Four Seven

A38

Augusztus 17. 22:00

Az augusztusi Technokunston a Kiégő Izzók víziói között Tommy Four Sevennel, Isuval és Dorkával próbálják meg túlszárnyalni a tavalyi év egyik leglegendásabb partiját.

The Carbonfools

Kobuci Kert

Augusztus 18.

Fehér Balázs és csapata a kertben zenél, de nem kell kerti parti hangulatot várni tőlük. Tessék megnézni élőben, miért is ők az ország egyik legjobb zenekara jelenleg.

SZIN

Szeged

Augusztus 22-26.

Szeged szokás szerint ráfekszik a fesztiválszezonra, jön a Yellowcard, a szinte kötelező Kosheen, a Russkaja, ATB, Lou “mambónamberfájv” Bega és a Parov Stelar Band megannyi magyar társaival, hogy méltóképpen fejezhessük be az idei fesztivál-ámokfutásunkat.

Toto

Pecsa Music Garden

Augusztus 21. 20:30

Már 35 éve örvendeztet meg minket, vagy untat a technikás Toto, egy rakás zenész hivatkozási alapja, nem is véletlenül. Ha csak az unalomig ismert Africát ismerjük tőlük, akkor könnyen hányhatunk hupililát kedvenc rádiónkra annak előkerülésekor, a csapat ennyi idő alatt viszont sok-sok jobbnál jobb dalt tett le az asztalra, amelyekre érdemes odafigyelni. Ráadásul most élőben is megnézhetjük őket a Pecsa szabadterén.

Unique Fesztivál

Budapest

Augusztus 23-25.

Nos, aki tudja, mit jelent a Rickroll, és annak, aki próbálta már Kozsót alázó mozdulattal megmarkolni az eget a Total Eclipse of the Heart hallatán, az kötelező jelleggel zarándokoljon el a Unique fesztiválra, ugyanis fellép Rick Astley, Bonnie Tyler, a Neoton, de Paul Van Dyk, Fedde Le Grand, az Anima Sound System és a Neo is tiszteletét teszi. Fura buli, tehát ott kell lenni.

DJ Andy Smith

Mika Tivadar

Augusztus 24. 22:00

Andy többek között a Prodigynek és a Portisheadnek gyűjtött zenei mintákat. Igen nagy lemezgyűjtő, talán az egyik legnagyobb a világon. Imádatát válogatáslemezeken és a londoni Jam Up Twist partisorozat keretében hallhatjuk. Utóbbi pedig most Budapesten is látható lesz.

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)