Mozdulj ki! - Programajánló péntektől péntekig (július 20-27.)

Partik, koncertek, fesztiválok a fővárosban és a fővároson kívül, avagy minden, amit nem érdemes kihagynod a következő hét napban!

Hegyalja Fesztivál

Tokaj

Július 22-ig

Még van időnk elcsípni Tokajban néhány remek zenekart, mint pl. a Biohazardot, a Stereo MC’s-t, az Enter Shikarit, és megannyi magyar barátjukat. És azok a borok…

Belépő: 8500 Ft (napijegy)

Jamie Winchester

Zöld Pardon

Július 21. 20:00

Minőségi dalcsokor élőben, nem csak kopaszoknak. Jamie életműve bőven van annyira érdekes, hogy elmenjünk miatta a ZP-be.

Belépő: 400 Ft

Random Trip: Kasai (DOM), Pély Barnabás

A38

Július 24. 20:00

Brutális zenei tripekre indulhatunk állóhajóval (hogy egy remek képzavarral éljünk) minden kedden az A38-on. Ezúttal is remek csapat gyűlik össze, hogy elszálljon az agyunk.

Belépő: ingyenes

Akkezdetphiai

Zöld Pardon

Július 25. 20:00

Minőségi hiphop a Zöld Pardonban, ugráláshoz, jó szövegek hallgatásához, és egyébként is tökéletes szórakozáshoz.

Belépő: 400 Ft

Pont OTT parti

Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum / Pécs, Szeged, Szolnok

Július 24. 15:00 – 22:00

Ugyan már (talán) nem izgulunk, hogy felvesznek-e minket valamelyik egyetemre, de a felvételi ponthatárok kiderülésének örömére rendezett fesztiválra azért benézhetünk bulizni. Odett, Compact Disco DJ szett és 30Y vár ránk.

The Carbonfools

Park

Július 27. 20:00

Az elmúlt időszakban (is) rengeteget dolgozott a csapat, hiszen a tavaszt egy új dallal és klippel nyitották. A Clublights egyik érdekessége, hogy a szereplők a zenekar leglelkesebb rajongói voltak, akik nem kis türelemmel viselték az éjszakába nyúló forgatás fáradalmait. A zenekar tevékenyen részt vett a videóutómunkálataiban is, így hamarosan megszületett a lassan már készülő új lemez első dala. Persze, nem merült ki ennyiben a lelkesedés. A csapat szorgalmas munkával összehozott egy különleges visuálpszichedelikus-akusztik bulit miközben folyamatosan járták a klubokat. Az utóbbi pár hétben a koncertműsort gondolták újra és újra, hogy a nyári szezon igazán lendületes bulikkal váljon emlékezetessé. Persze szokás szerint itt-ott felbukkanhatnak olyan meglepetések is, amiket még nem árulnak el.

Belépő: 500 Ft

Everland 2

Budapesti Vidámpark

Július 27. 22:00

Július 27-én egy éjszakára, egy új világ nyitja meg kapuit a Budapesti Vidámparkban. Egy világ , ahol a látvány, a fények és a zene elkápráztat. Egy világ, ahol nem kell válogatnod, hisz mindent megtalálsz. Egy világ, amely minden eddigi partyról alkotott képet megváltoztat.
Egy éjszaka, ami minden képzeletedet felülmúlja.

Belépő: 3300 Ft (elővétel), 3800 Ft (helyszínen), 8000 Ft (VIP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon