Nagy-szín-pad! - Sziget-fellépők dalainak legrosszabb feldolgozásai

Itt a Sziget, hurrá, egy rakás kiváló számot hallhatunk majd a lehető legtisztább forrásból: az eredeti előadóktól. De az édeset akkor élvezzük igazán, ha tudjuk, milyen a keserű, ezért a Player bemutat néhányat az idei Szigeten fellépő zenekarok számainak – mondjuk úgy – kevésbé jól sikerült feldolgozásaiból.

The Killers - Spaceman

Csávó minden bizonnyal stratégiai menedzser valahol, napi 9 és fél órát dolgozik, majd hazamegy, és hirtelen felindulásból feljátszik egy The Killers dalt webkamerával. Tekintete zavart, komplett horror franchise-t lehetne alapozni rá, ami nem csoda, hiszen vagy egy nagyon rossz tripen van, vagy terroristák fenyegetik a családját a kamera mögött, hogy gáz lesz, ha csak egyszer is mellényúl.

LMFAO – Party Rock Anthem

Ez az LMFAO izé már önmagában felvet néhány problematikus kérdést, íme egy: miért? Persze egy ekkora sláger esetében sorra jönnek a coverek, mindenki a trend hátán akar felkapaszkodni a sikerlétrán, de amelyik produkció eleve életképtelen, azon még ez sem segít. Sebaj, legalább kiderült, hogy a gitáralap megegyezik Neil Young Keep On Rockin’ In The Free World-jével.

Tankcsapda – Egyszerű dal

Az Egyszerű dalnál tényleg kevés egyszerűbb dal létezik a világon, mégis mindenki tud mondani az életéből legalább egy olyan szituációt, amikor egy önjelölt kamasz trubadúr próbált meg megküzdeni a környezetében az alap tábortüzes akkordokkal és mérhetetlen fejhangon dünnyögte el az ismert sorokat. Most mi is bemutatunk egy díszpintyet, aki – ahogy a leírásban is olvasható – a találó nevű Agressive zenekar egyik oszlopos tagja.

Hurts – Wonderful Life

Youtube csajozás, első lecke: lődd be a hárét és vedd fel magad webkamerával, amint hihetetlen átéléssel énekelsz egy érzelmes számot. Amelyik lánynak bejön, azt meg is érdemled! A srácnak nincs rossz hangja, de kit érdekel, amíg ilyen intenzíven pojácáskodik az orrunk előtt.

Quimby - Ajjajjaj

Family Band… ilyen névvel csak lagzis zenekarról lehet szó és amint meglátjuk a felszerelést és meghalljuk a levegőt keresztülmetsző Casio hangokat, máris alátámaszthatjuk prekoncepciónkat. Azt hamar megemésztettük, hogy a Quimby slágere olyan, mint egy Zorán dal, de ez a verzió már nem fér bele. A Most múlik pontosan lakodalmas kiadására épp ezért nem is mertünk rákeresni.

Ganxsta Zolee és a Kartel – Rossz vér

Azt tudtuk, hogy Puzsér Róbert szereti a jó magyar hip-hopot, és hogy Akkezdet Phiait mindig dicséri, amikor csak lehetősége nyílik rá és ez jól is van így, viszont az talán kevesebbeknek van meg, hogy ő is rappel. Szerencsére csak kivételes alkalmakkor, például amikor A kutya vacsorája tolja neki az alapot. A Rossz vért meglehetősen lassú tempóban nyomja a mester, így akinek kimaradt néhány szófordulat az eredetiből, az most felzárkózhat.

Placebo - Twenty Years

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogyan játszhatná egy taktakanászi egykáziós lagzis fellépő a Twenty Yearst, akkor most megkapod a választ. Egyrészről remek lenne, ha ilyen dalokat is hallhatnánk bizonyos esküvőkön, másrészről inkább talán mégsem szeretnénk nagyon jó dalokat hallgatni förtelmes hangszerekkel előadva.

Korn - Falling Away From Me

Gimis bandát alapítani oly' könnyű, hiszen csak néhány ember kell az osztályból, aki látott már fotón gitárt és dobot. És ha már összehoztuk az ultimate gimis cover bandet, akkor már csak arra kell figyelni, hogy ne eszméletlenül technikás dalokkal pakoljuk tele a setlistet. Mondhatnánk: a videón látottakat semmiképpen se próbálja ki otthon. De, ha már nagyon ki akarod próbálni, akkor inkább tedd otthon.

Ha azt hitted, nincs lejjebb, nagyon tévedsz. A bizonyítékért olvasd a Greatest SHits sorozatot!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon