Ez az Oscar-díjátadó egyik szünetében vetített reklám külön díjat érdemelne

Nem elég, hogy az Android társadalmi célú hirdetése egy perc alatt képes játszani az érzelmeinkkel, még fontos tanulságot is hordoz. Az iskolai erőszak elleni spotban összehaverkodik a kő, a papír és az olló. Bár a zseniális szójáték a végén magyarul nem hangzik ugyanolyan frappánsan, az üzenet annyira egyszerű és átütő, hogy még egy általános iskolásnak is könnyedén átjön. Bravó! Még több ilyet szeretnénk látni.

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife