Park – Exkluzív infók és fotók Budapest új szabadtéri szórakozóhelyéről

Bekukkantottunk Budapest legújabb partikomplexumába, az óriási Parkba, és megtudtunk minden részletet a májusban nyitó helyről és távolabbi terveiről is.

Először is szögezzük le, hogy a Zöld Pardon legnagyobb ellenfelének kikiáltott Soroksári úti Park nem akar a ZP konkurensévé válni, és a bent látottak alapján a kijelentést el is hisszük nekik. A szórakoztató központ ugyanis sokkal színesebb és sokrétűbb programstruktúrával készül a május 3-ai megnyitóra, és az azt követő öt hónapra. Itt 5 helyszínen folyik a parádé, a 11.000 m² alapterületű Parkban a pop/rock koncertek mellett megfér a jazz, a zenei programok mellett pedig színházi előadások és kiállítások is láthatóak lesznek.

A reggel 9-től reggel 5-ig nyitva tartó Park megközelítés szempontjából zseniális helyre került. Öt éjszakai busz áll meg a Park közvetlen közelében (901, 923, 918, 937, 979), a bejárattól alig pár méterre fekszik a HÉV megálló, a 2-es és a 24-es villamos, de rövid sétára található az 1-es villamos végállomása is. Bár közlekedési csomópontban helyezkedik el, lakó- és irodaházak nem találhatóak a környéken, így vajmi kevés esélye van a hangzavar miatt problémázó nyugdíjasok előkerülésének.

 

Minden este kétféle belépőt vásárolhatunk, a drágább 1500 Ft-ért megváltható jegy feljogosít minket a koncerten bulizásra is, az 500-assal viszont nem léphetünk be a Nagyszínpad elé, de ha elővételben vásároljuk meg a koncertjegyet, akkor az is csak 500-ba kerül, ami a hülyének is megéri, ha pl. egy Dub Pistolsról, vagy Dorfmeisterről van szó. Este kilenc előtt a party-területre (a koncerthelyszínt leszámítva) ingyen sétálhatunk be, koncert után, 10 óra körül pedig egységesen 500 Ft-ot kell kicsengetnünk a beugróért. Este 9-ig olcsó tequila, olcsó sör, mindkettő 300-ért. Valószínűsíthető a folyamatos sör és tequila szag.

A Park nem véletlenül épült mozdítható konténerekből, a téli hónapokra eltakarítja őket az építő csapat, majd szabadon átjárhatóvá teszik a területet, jövő áprilisban viszont újra a helyükre kerülnek az elemek, hogy elkezdődhessen a következő szezon. Egyelőre azt lehet tudni, hogy a tulajdonosok két éves bérleti szerződéssel rendelkeznek, de szeretnének tovább is maradni. Nyilván. Mi is maradhatunk majd minden nap délután 5-től reggel 5-ig, bizonyos pontjai viszont egész nap látogathatóak lesznek. Lássuk akkor a helyszíneket, na meg azt is, hogyan zajlanak jelen pillanatban a munkálatok. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy jelenleg még bőven tart az építkezés, úgyhogy ne tessék megijedni a fotókon látható zord körülményektől, május 3-ra minden a helyére kerül.

DÓM

A Park éke, egy hatalmas kupola, amelyben sportközvetítések izgulhatóak végig. Egyik hozzátartozó része nyári teraszként is funkcionál majd, ahol ebédelni, vacsorázni is lehet. Rimóczi Imre, építész szerint a Dómban lehetőség lesz egy lelátó építésére is. Fehér vászonborítást kap, ami kívülről és belülről is vetíthető: a bulik során kívülről, éjszaka a sportközvetítések során viszont belülről vetíthető fel a falakra a stadion képe. Május 19-én, szombaton a BL-döntőn remekül meg is vizsgálhatjuk, hogyan működik a rendszer.

HOPPÁ!

Zártkörű klubhelyszín, többnyire zenészeknek, de a Szeparé mintájára egy kártyával bárki számára látogatható a helyszín. Egy folyosó vezet át a backstage-ből a Hoppá!-ba, így elég valószínű, hogy előfordulnak majd ott is az aznap fellépő zenészek. Hatalmas terasszal rendelkezik, amelyről teljesen belátható a helyszín.

NAGYSZÍNPAD

A színpad külföldi produkciókra van igazítva, az elmondások szerint a Sziget Nagyszínpadával közel megegyező riderrel készült. A koncertteret két oldalról bárok szegélyezik, tehát nem lesz baj az italhoz jutással. Bármi történik, a terület biztonsággal kiüríthető, akár pillanatok alatt el lehet tüntetni 8.000 embert a külső kordonok elmozdításával, tehát egy komolyabb természeti katasztrófa esetén sem kell attól tartanunk, hogy bent ragadunk a Parkban.

ÓVÓHELY

Meglepetés volt az építők számára ez a helyszín, mivel a IX. kerületi óvóhelyi nyilvántartásban sem volt benne. Semmi gond, kihasználásra került a hatalmas terület, egy önálló kortárs galériaként fog üzemelni. Szó esett róla, hogy esetleg a Ludwig Múzeummal összekapcsolódva indul a galéria, de erről egyelőre még semmi konkrétumot nem tudott elárulni a Park csapata.

RETRO KERT

Két táncterem kapott helyet a területen. Retró zene orrba-szájba, a fiatal korosztálytól a harminc fölöttiekig mindenki megkapja a magáét.

PÁLINKATERASZ

Nem kevesebb mint 458 féle pálinka kapható, szóval aki itt nem talál magának valami finomat, az vagy nagyon válogatós, vagy túlságosan maximalista.

POPART

Az elektronika-imádók mekkája, egy fedett tánctér, melyet jelen pillanatban is igen nagy erőkkel építenek a tetőtől talpig festékes úriemberek.

Ennyiből talán már látszik, hogy mennyire ügyesen került beépítésre a hatalmas terület. De hogy egy kicsit a fellépőkről is essen szó, nézzük a májusi programot, és tekintsünk ki júniusra is, amikor fellép Sister Bliss, a Faithless DJ-csaja, valamint Goldie, az aranyfogú DJ-állat.

A tovább gomb mögött megtalálod a Park májusi programfüzetét:

Programfüzet - a Park májusa:

Május 3., csütörtök – Nyitónap!

20.00 Richard Dorfmeister feat.  Ras MC T- Weed

A bécsi downtempo koronázatlan királya, az elektronikus zene Richard Straussa – a Park, Budapest legnagyobb szórakozóhelyének nyitó-buliján a jamaikai Ras MC T-Weed-del gondoskodik az ünnepi hangulatról!
Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft (május 1-ig);

Május 4., péntek

20.00 Kowalsky meg a Vega

Gyere ki a Kowára, mert az egyik legjobb magyar koncertzenekart hallgathatod meg Budapest legnagyobb szabadtéri színpadán eszméletlen hangtechnikával! Bírni fogod, mert nem csak a klasszikusokra zúzhatsz, hanem az új lemez dalait is élőben hallgathatod!
Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft (május 1-ig);

 

Május 5., szombat

15.00 Slam Poetry verseny a Parkban!

Ezen a rendhagyó találkozón a budapesti verspárbajok győztesei, döntősei, különdíjasai és egyéb befutói mérik össze szavaik erejét. A díszes fővárosi társasághoz csatlakoznak a pécsi Sopiane Slam nagykövetei, illetve tiszteletét teszi egy-egy nevesebb, a műfajhoz köthető előadóművész is. Az a capella költeményeket illusztris zsűri bírálja: Závada Péter „Újonc", Kulka János, Matits István „Id”. A megmérettetés moderátorai: Wolfie (Punnany Massif) és Eckü (Hősök).

Jegyár: 15.00-17.00 ingyenes; 17.00 után 1500 Ft, elővétel: 500 Ft (május 1-ig);

17.00 Hungarian Live Hip -Hop and Slam All-Stars: DSP Live, Hősök Live, Punnany Massif Live, Akkezdet

Magyarország NÉGY legnépszerűbb hip-hop csapata teszi tiszteletét a Park Nagyszínpadán. Nincs mese, csak a rímek!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft (május 1-ig);

 

Május 9., szerda

20.00 Irie Maffia

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt a fiatal magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának a frontvonalában koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: az elsőszámú underground díva Sena, a Zubolyból is jól ismert Busa és MC Columbo licitálnak egymásra szövegeikkel. A tizenegy tagú válogatott zenekarvezetője a pozanon játszó Dermot, hammond orgonán pedig Jumo Daddy szaggat.

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 10., csütörtök

20.00 Dub Pistols (Live) (UK)

Egy tonna dub, ezer köbméter hip-hop, száz kilométer ska és háromszázezer liter punk – ez mind egyszerre a londoni illetőségű Dub Pistols. Igazi műfaji vegyészmérnökök: egészen sajátos módon keverik a zenei stílusokat, a hangszeres és az elektronikus zene hangzásvilágát, hogy karakteres hangzásvilágukkal felejthetetlen élményt teremtsenek. Ne hagyd ki London egyik legmenőbb formációját, szeleteld és taposd végig ezt az estét velünk!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 11., péntek

20.00 Copy Con

A magyar ragga koronázatlan királya, a dub-pop hazai helytartója a Parkban!
A magyar East Coastról, Szolnokról induló ifjú tehetség sajátos, hétköznapi és közérthető hitelességgel számol be arról a világról, amiben élünk – kegyetlen őszinteséggel és feltartóztathatatlan energiával. Gyere el a Copy Conra, és érezd át a lüktetést!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 12., szombat

20.00 Hooligans

Original Hungarian Rock & Roll.  Magyarország legtöbb női szívet meghódító együttese a Hooligans a Park nagyszínpadán! A rockzene az, amit nem kell elmagyarázni – mert nem lehet, és mert teljesen felesleges. A Hooligans pontosan tudja, mi az, ami felszabadít: durva gitárok, zúzos dob a kettőnéggyel, és kegyetlenül felszabadító vokál – semmi más nem kell ahhoz, hogy felszabadulj a hétköznapi apró csalódásaid alól, és kiszakadj a kispolgári élet fullasztó unalmából egy végtelen éjszakára! Ne gondolkodj – gyere!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 17., csütörtök

20.00 Ganxsta Zolee és a Kartel

A hazai rap&roll fenegyerekei minden bizonnyal „szétzúzzák” Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét a PARKOT! Ne hagyjátok ki az idei nyár legbaróbb bemelegítő buliját a Ganxsta Zolee és a Kartel gondozásában! Tehát: Vasláncok, fémes, metál karcolás, szesz, csajok, őrült pogózás, atomrobbanásnyi energiák és
original rap&roll mindenkinek!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft


Május 18., péntek

20.00 Republic

Élő legenda, a magyar rockzene halhatatlanja, a mitikus Republic 2012 nyarán, Budapesten, kizárólag egyszer! A magyar rock-történelem meghatározó mérföldköve, a magyar turnézenekarok legnagyobb archetípusa, az országúti filozófia és az egyszerű harmóniák mestere, a klasszikus szerzői zene klasszikusa, a Republic több mint 20 éve van jelen a magyar popzene színpadán. Ha egy igazi klasszikus koncertjére vágysz, itt a helyed velünk gyere, csápoljunk együtt!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft


Május 19., szombat

BL-döntő!!!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 24., csütörtök

20.00 Nagy Feró és a Beatrice

A nemzet csótánya, nonortodox punk, szabadszájú rocker és fejrázós nagypapa egyszerre: Nagy Feró a Parkban! A legendás Beatrice megújult formációban kíséri a rock-tatát, a legnagyobb arcú magyart! Most érdemes hangra gyúrni, mert Feró nem engedi el a közönségét egy gyomorig ható koncertélmény nélkül, a klasszikus Beatrice számok vagy ahogy a rocknyuggerek nevezik, „nóták” közös eléneklése nélkül! Gyere, és élvezd velünk a nyers pofátlanság élő szobrát!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 25., péntek

20.00 Andy C (UK)

Andy C, a Drum n Bass egyik koronázatlan királya és úttörője. Ha játszik megőrjíti a tömeget, saját zenéivel pedig felszedik a padlót az őt csak követni, de utolérni nem képes lemezlovasok. Ő az, akit lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Mega Park-party lesz, az bizonyos!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

Május 25., szombat

20.00 Like '90 Party:  UFO, Ámokfutók, Hip Hop Boyz, Animal Cannibals, Happy Gang

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

 

NAGY TÁNCTÉR

Május 3., csütörtök: DJ Apesz

Május 4., péntek: DJ Sampler,  DJ Cooky

Május 5., szombat: DJ Grooveline, DJ  P Massimo

Május 7., hétfő: DJ Grooveline, DJ C Hernandez

Május 8., kedd: DJ Markovich

Május 9., szerda: DJ Balage F.

 

POP-ART ELECTRONIC

Május 3., csütörtök: Boom’s Special Breakbeat Paradise Label Night!

BadboE (DEN, Breakbeat Paradise rec., Bomb Strikes)

Vida G, Stefan &Clairvo as ‘Nynfus Corporation’ (Breakbeat Paradise rec., Bombastic Jam rec.)

Május 4., péntek:  Subculture Revolution

SLN, Wilkes; Dj Savage &McFantom, Dj Q-Cee (scratch)

Május 5., szombat:  Deck Attack

Infragandhi, Negro, Cyborg Templar, Ali Bishop

Május 7., hétfő: Crossover

tmx&popbitch (kollektiva), tolo (lavalava)

Május 8., kedd: No Disco!

Metha, Wegha, Mira, Justpeet

Május 9., szerda: Ablak-A-Dubra szezonnyitó

Naga, Beta, Nora Naughty, Isu, SanfranciscoBeat

 

RETRÓ KERT

Május 3., csütörtök: BanDJ,  DJ Catana

Május 4., péntek: DJ Lu-Yi, DJ C Hernandez

Május 5., szombat: DJ Freeze, DJ Cantana

Május 7., hétfő: DJ Sampler

Május 8., kedd: DJ Freeze, DJ Cantana

Május 9., szerda: DJ Lu-Yi, DJ C Hernandez

 

SOPRONI DÓM

Május 3., csütörtök: DJ Jaky és DJ Milan

Május 4., péntek: DJ Jeszi és barátai

Május 5., szombat: Dj Márk

Május 7., hétfő: DJ Belányi

Május 8., kedd: Tuesday Fever

Május 9., szerda: Dögbite – Dj Izil

A későbbiekben még természetesen beszámolunk a Parkkal kapcsolatos eseményekről.

Minden éven egyszer eljön a sóbiznisz ünnepe, ami köré spontán módon összeverődik egy amerikai focidöntö is. A költségvetés nem éppen egy bivalytárogatói  koncertével vetekszik, a közreműködők is hihetetlenek, ahogyan a showkészítés nagykönyvében az meg van írva. A Player most bemutat néhányat a legsúlyosabb esetekből. Janet Jackson mellét kivéve...

Madonna

Na ki a legnagyobb megalomán a világon? Madonna sosem viccel el semmit, a 2012-es Halftime Show nagyobb, hosszabb, vágatlanabb volt minden eddiginél. A több mint 12 perces szett alatt parádézik a Cirque de Soleil, vendégmuzsikusként benéz az LMFAO két idiótája, M.I.A., Nicki Minaj és Cee Lo Green is. A playback partit, és a megbotlást lazán megbocsátjuk Madonnának, hiszen akkora látványt kanyarintott, amibe beleremegett a föld. Ugyan ki más fedné le a teljes pályát egy hatalmas kivetítővel?

1. Vogue
2. Music (+Party Rock Anthem + Sexy And I Know It)
3. Give Me All Your Luvin'
4. Open Your Heart / Express Yourself
5. Like a Prayer

New Kids On The Block

Nem mehetünk el szó nélkül az 1991-es Disney/Benetton reklámnak is beillő show mellett, ahol az ereje teljében lévő New Kids sikítást előidéző csípőmozgással hódít a gyereksereg között, a Disney palota háttér előtt. A Step by Stepet persze senki sem úszta meg.

Setlist:

1. Step by Step
2. This One’s for the Children
3. It’s a Small World After All

Black Eyed Peas & Usher & Slash

Minden idők második legdurvább show-ja, az LCD és a LED kijelzők minden vállfajának felvonultatásával (naná, hiszen a Tron 2.0 az alaptéma), egy teljes pályányi táncossal, akik ijesztően egyszerre mozognak, és még világítanak is, hogy a buli ki is nézzen valahogy. Slash is felnéz a LOVE felirat alakú színpadra, de mintha nem lenne formában. Mennyből az angyalként érkezik Usher helikopterről. Semmi extra, csak egy átlagos 2011-es Halftime show.

Setlist:

1. I Gotta Feeling
2. Boom Boom Pow
3. Sweet Child O’ Mine
4. Pump It
5. Let’s Get It Started
6. OMG
7. Where Is The Love?
8. The Time (Dirty Bit)

Michael Jackson

Most visszanézve annyira nem is extra Jacko 1993-as fellépése (mármint a közönséget megtévesztő bevonuláson kívül), táncosok vannak dögivel, a Művész top formában, de akkor még nem az volt a lényeg, hogy akkora kijelzőket hozzanak be a pályára, ami röhejessé teszi még a 260 cm átmérőjű, 40 milliós tévéket is. A fellépés mindenesetre egy a legjobb formájában lévő szupersztárt mutat.

Setlist:

1. Jam
2. Billie Jean
3. Black or White
4. Heal the World

U2

Ha úgy nézzük, a 2002-es U2 Super Bowl műsor semmivel sem több, mint egy átlagos koncertjük. Viszont nem is kevesebb. És mivel tudjuk, hogy Bonoék akkora színpadképeket álmodnak meg maguknak, amik a Puskás Stadionba sem férnek be, kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy a show nagyon rendben volt.

Setlist:

1. Beautiful Day
2. MLK
3. Where the Streets Have No Name

Prince

Öreg herceg nem vén herceg, ezt már a Sziget óta tudjuk. Prince 2007-ben Foo Fighterst játszik, ami már eleve jófejség, és ha azt is hozzá tesszük, hogy ez a dal a Best of You, ráadásul teljesen átgyúrva, egyből kihagyhatatlanná teszi a felsorolásból a zseni Super Bowl-fellépését.

Setlist:

1. We Will Rock You
2. Let’s Go Crazy
3. Baby I’m a Star
4. Proud Mary
5. All Along the Watchtower
6. Best of You
7. Purple Rain

The Who

CSI összes pár percben, 2010-ben. De mindezt egy olyan színpadképpel megtámogatva, ami beleég a retinánkba, picit öregesen, de becsülettel, olyan közönségénekeltetéssel, ami hangszálakat szakít. Igazi stadionrock, minden, ami egy ilyen estére kell.

Setlist:

1. Pinball Wizard
2. Baba O’Riley
3. Who Are You
4. See Me, Feel Me
5. Won’t Get Fooled Again

Aerosmith & Britney & ’N Sync & Nelly & Mary J. Blidge

A legfurcsább összeállítás evör. De ilyen a showbiznisz. Elég természetellenesen váltja Justin Timberlake egykori fiúcsapatának nyáldalát egy még nyálasabb Aerosmith sláger, hogy aztán a végén összefussanak a szálak, és az ’N Sync, Britney, valamint az Aerosmith együtt adják elő a Walk This Way-t. Apokalipszis a fanyalgóknak, elég jó vicc a röhögni vágyóknak, show mindenkinek, aki szereti.

Setlist:

1. Bye Bye Bye
2. I Don’t Want to Miss a Thing
3. It’s Gonna Be Me
4. Jaded
5. Walk This Way

Bruno Mars & Red Hot Chili Peppers

A funk és a hazafiasság került a főszerepbe, előbbit különösebben nem, utóbbit már egy picit erősebben bánjuk. Bruno Mars olyan lazán adja a fiatal James Brownt, hogy attól még a sánták is táncolni kezdenek, de amikor megjön a Red Hot Chili Peppers, akkor aztán tényleg elszabadulnak az indulatok. Ügyes show, ahol inkább a zene dominál, de persze a színpadkép sem éppen egy haknikirály mucsajröcsögei fellépését idézi.

Setlist:


1. Billionaire
2. Locked Out of Heaven
3. Treasure
4. Runaway Baby
5. Give it Away
6. Just The Way You Are

Katy Perry & Lenny Kravitz

Katy jön, és bő 12 percben lenyom egy akkora show-t, hogy azt sokan másfél órában sem tudják összehozni. Lenny Kravitz megjelenése mondjuk nem ad hozzá semmit a műsorhoz, de kedves kis adalék. Tőle valahogy nem hangzik annyira extrán az I Kissed a Girl. Megvolt. Értjük. Szerette. Énekelhette volna kicsit durvább szöveggel is. Na de nem is ez a kemény, hanem az előre be nem jelentett Missy Elliott blokkja, aki 2010 óta csak egyszer volt hajlandó előjönni a barlangjából egy brazil fellépés erejéig. A teljes felületén kivetítős színpad és annak használata bárkit leborulásra késztet. A végén persze tűzijáték. És maga Katy. Csodás.

Setlist:

1. Roar
2. Dark Horse
3. I Kissed a Girl (feat. Lenny Kravitz)
4. Teenage Dream
5. California Gurls
6. Get Ur Freak On (Missy Elliott-blokk)
7. Work It (Missy Elliott-blokk)
8. Lose Control (Missy Elliott-blokk)
9. Firework

Coldplay & Bruno Mars & Beyoncé

Hatalmas összeborulás a látszólag össze nem illő előadók között bő 13 percben, ahol Beyoncé és Bruno Mars már rutinus Halftime Show-fellépőként térnek vissza, és tulajdonképpen semmi meglepő nem történik, de olyan kellemes az egész. Az Uptown Funk pedig élőben a legállatabb.

Setlist:

1. Viva La Vida
2. Paradise
3. Adventure of a Lifetime
4. Uptown Funk (Bruno Mars)
5. Formation (Beyoncé)
6. Fix You
7. Up&Up

Fotó: AFP

Íme néhány dal, ami remek választás lehet a hét utolsó napjainak beindításához.

Hard-Fi – Living for the Weekend

Mert tényleg csak a hétvégének élünk, ezzel a számmal pedig azonnal beindíthatjuk a jókedvű péntek estét.

Suede – Saturday Night

Egy fáradt szombat este lezárásához, amikor bejártad a várost a lánnyal. Diszkó, kaszinó, peep show… a Suede így képzeli el a tökéletes hétvégét.

MGMT – Weekend Wars

Minimális progrockos lazulás az MGMT-vel. Csak semmi háború, most szeretet, béke van!

The Cure – Friday I’m In Love

Pénteken már nyugodtan lehetsz szerelmes a szombatodba és a vasárnapodba is. A többi napot meg ki nem tojja le?

Elton John – Saturday Night’s Alright For Fighting

Harcolni akarsz a hétvégén? Akkor pörgesd fel magad Elton Johnnal. Igen, ez így nagyon rosszul hangzik, de a Saturday… még abból a korszakból származik, amikor Elton nagyon is rock’n’roll volt, és nem egy fura ízlésvilágú zseniális zenebohóc.

Punnany Massif – Hétvégre

Valakinek ez kell, valakinek az. Akárhogyan is alakul a hét utolsó pár napja, a Punnany remek választás egy kis aláfestő zenének.

The Dandy Warhols – Everyday Shoud Be a Holiday

A Dandy Warhols tudja a frankót. Minden nap lazulás, minden nap ünnepnap, minden nap hétvége.

Queen – Lazing on a Sunday Afternoon

Akik a kis kuplékra vannak ráizgulva, vagy csak úgy simán mezei Queen rajongók, azok biztosan szívesen lazítanak vasárnap egy ilyen dalra. De bárki megpróbálhatja, nem rossz választás!

Freestylers – Weekend Song

Egy jó kis táncolós Freestylers, és még a hétvégéről is szól? Remek! Táncolj, vagy bólogass nyugodtan!

Michael Gray – The Weekend

Ha megnézed a klipet, egyből elmegy a kedved a munkától, és várod a megváltó hétvégét. Nézd a megőrült titkárnőket, és kapcsolj pihenő/bulizó/csajozó üzemmódba!