Régi sorozatok legjobb csajai - Akikért tévéfüggők lettünk

Te még emlékszel, miért néztük a Knight Ridert? És az Akapulkó akciócsoportot? Ne adj' isten megvan, hogy miért bírtuk a Dempsey és Makepeace-t? Természetesen nem a sztori miatt. Most bemutatunk néhány olyan régi tévés nőt, aki rávett minket a sorozatnézésre.

Catherine Bell

Sorozat: JAG

Szerep: Sarah

A nők legendás vonzalmat éreznek az uniformisban lévő férfiak iránt, de Catherine Bell katonai ruhában bebizonyította, hogy sokszor még a férfiakra is hatással van egy jól kiválasztott egyenruha, de persze csak akkor, ha egy ilyen gyönyörű arc, és egy ilyen formás test mindaz, ami vele együtt jár. Catherine azóta már kétgyermekes mama, de még mindig nagyon jól néz ki. Le lehet csekkolni a Katonafeleségek sorozatban.

Cybill Shepherd

Sorozat: A simlis és a szende

Szerep: Maddie

Sokáig szurkoltunk, hogy a szende összejöjjön a simlissel, Cybill Shepherd ugyanis kifejezetten jó választás volt a fiatalon sorozatozó Bruce Willis mellé. Működött a kémia, és csak reménykedtünk abban, hogy Maddie mellé mi is pontosan ugyanolyan tökéletességgel illenénk, magyarul: lettünk volna simlisek a kedvéért.

Victoria Principal

Sorozat: Dallas

Szerep: Pamela

Pamela jó nő volt, nincs is kérdés, imádtuk is, amikor fürdőruhában parádézott néhány epizódban. A férfitársadalom perverzebb fele pedig akkor mosolyodott el kajánul, amikor kiderült, Victoriának van egy kis titka, egy pornóvideó még az őskorból, ahol aztán igazán megmutatta „tehetségét”.

Gillian Anderson

Sorozat: X-Akták

Szerep: Scully

Valami mindig is volt Scullyban, amit nem tudtunk hova tenni. Aztán Gillian Anderson nyilatkozgatni kezdett, hogy hát igen, ő régebben kifejezetten nagy punk volt, és gyakorlatilag csak azzal nem feküdt le, akinek hivatalos felmentést adott erről az orvos. Vagy még azzal is. Az X-Akták indulása előtt egy évvel meg is mutatta a bájait a The Turning című filmben, aztán jóval később, 2007-ben megtette újra a Hideg fejjelben 39 évesen, és még akkor is hihetetlenül szexi volt.

Glynis Barber

Sorozat: Dempsey és Makepeace

Szerep: Makepeace

Az itthon sokak számára kimondhatatlan nevű sorozatban annyira bájos volt a szőke Glynis, hogy örökre a szívünkbe zártuk. A fene se gondolta volna, de most, 57 éves korára is isteni formában van, Angliában pedig továbbra is hatalmas sztárként ünneplik, miután szerepelt az EastEnders egy rakás epizódjában, és egyéb népszerű sorozatokban is.

Heather Locklear

Sorozat: T.J. Hooker/Melrose Place

Szerep: Stacy/Amanda

Pamela Anderson mellett a férfiak egyik legnagyobb álma volt a szöszi, de sokak számára talán még ma is az. Ő volt az örök dögös, elérhetetlen szőke, aki ellentétben Pamelával sosem meztelenkedett, maximum szexi fehérneműben láthattad néhány magazinban.

Patricia McPherson

Sorozat: Knight Rider

Szerep: Bonnie

Kit érdekelt a beszélő autó, és David Hasselhoff kibuggyanó mellszőrzete, amikor ott volt a szexi szomszédlány, azaz Bonnie a kamionban, aki nem csak hogy jól nézett ki, hanem még az autószereléshez is értett. Ha kiderült volna, hogy az apjának sörfőzdéje van, a családneve pedig Heineken akkor nem is lett volna szebb férfiálom a ’80-as években.

Alison Armitage

Akapulkó akciócsoport

Cat

A gyakorlatilag tökéletes testű Alison miatt voltunk hajlandóak nézni a C-kategóriás sorozatot, aminek egyetlen pillanata sem volt vállalható, de akadt benne akció és csöcsök, ami ugyebár elengedhetetlen egy borzalmas, de még valamiért nézhető sorozat megalkotásához.

Christina Applegate

Sorozat: Egy rém rendes család

Szerep: Kelly

A Bundy lány buta volt, mint a tök, nyilván, hiszen az egész család az volt, hozott génekből dolgozott, nem történhetett volna másként. Kelly viszont szép volt, imádta a pasikat, és bár nem fogadtuk volna barátnőnkké, azért mégis szerettünk volna találkozni vele egy estére, hogy lássuk, hogyan működik nála még a legparasztabb csajozós szövegünk is.

Pamela Anderson

Sorozat: Baywatch

Szerep: C.J.

Nos, aki nem tudja, hogy kicsoda Pamela Anderson, és milyen adottságokkal rendelkezik, annak ajánljuk bármelyik Baywatch epizódot, vagy azt a kedves kis családi videót, melyet Tommy Lee-vel készített, és a gyerekeid elől mélyen elzárva kell tartani. Nem okozott senkinek sem problémát, hogy gyakorlatilag minden négyzetmillimétert felfedett a testéből, és még öregebben is remekül néz ki, hála a fejlett orvostudománynak.

Catherine Bach

Sorozat: Hazárd megye lordjai

Szerep: Daisy

Kockás ing, forrónaci, tökéletes test. Daisy bearanyozta a napjainkat, miközben azt bámultuk, hogy Duke-ék hogyan parádéznak az autójukkal. Catherine ma már 58 éves, két gyermek édesanyja. Szalad az idő.

Minden éven egyszer eljön a sóbiznisz ünnepe, ami köré spontán módon összeverődik egy amerikai focidöntö is. A költségvetés nem éppen egy bivalytárogatói  koncertével vetekszik, a közreműködők is hihetetlenek, ahogyan a showkészítés nagykönyvében az meg van írva. A Player most bemutat néhányat a legsúlyosabb esetekből. Janet Jackson mellét kivéve...

Madonna

Na ki a legnagyobb megalomán a világon? Madonna sosem viccel el semmit, a 2012-es Halftime Show nagyobb, hosszabb, vágatlanabb volt minden eddiginél. A több mint 12 perces szett alatt parádézik a Cirque de Soleil, vendégmuzsikusként benéz az LMFAO két idiótája, M.I.A., Nicki Minaj és Cee Lo Green is. A playback partit, és a megbotlást lazán megbocsátjuk Madonnának, hiszen akkora látványt kanyarintott, amibe beleremegett a föld. Ugyan ki más fedné le a teljes pályát egy hatalmas kivetítővel?

1. Vogue
2. Music (+Party Rock Anthem + Sexy And I Know It)
3. Give Me All Your Luvin'
4. Open Your Heart / Express Yourself
5. Like a Prayer

New Kids On The Block

Nem mehetünk el szó nélkül az 1991-es Disney/Benetton reklámnak is beillő show mellett, ahol az ereje teljében lévő New Kids sikítást előidéző csípőmozgással hódít a gyereksereg között, a Disney palota háttér előtt. A Step by Stepet persze senki sem úszta meg.

Setlist:

1. Step by Step
2. This One’s for the Children
3. It’s a Small World After All

Black Eyed Peas & Usher & Slash

Minden idők második legdurvább show-ja, az LCD és a LED kijelzők minden vállfajának felvonultatásával (naná, hiszen a Tron 2.0 az alaptéma), egy teljes pályányi táncossal, akik ijesztően egyszerre mozognak, és még világítanak is, hogy a buli ki is nézzen valahogy. Slash is felnéz a LOVE felirat alakú színpadra, de mintha nem lenne formában. Mennyből az angyalként érkezik Usher helikopterről. Semmi extra, csak egy átlagos 2011-es Halftime show.

Setlist:

1. I Gotta Feeling
2. Boom Boom Pow
3. Sweet Child O’ Mine
4. Pump It
5. Let’s Get It Started
6. OMG
7. Where Is The Love?
8. The Time (Dirty Bit)

Michael Jackson

Most visszanézve annyira nem is extra Jacko 1993-as fellépése (mármint a közönséget megtévesztő bevonuláson kívül), táncosok vannak dögivel, a Művész top formában, de akkor még nem az volt a lényeg, hogy akkora kijelzőket hozzanak be a pályára, ami röhejessé teszi még a 260 cm átmérőjű, 40 milliós tévéket is. A fellépés mindenesetre egy a legjobb formájában lévő szupersztárt mutat.

Setlist:

1. Jam
2. Billie Jean
3. Black or White
4. Heal the World

U2

Ha úgy nézzük, a 2002-es U2 Super Bowl műsor semmivel sem több, mint egy átlagos koncertjük. Viszont nem is kevesebb. És mivel tudjuk, hogy Bonoék akkora színpadképeket álmodnak meg maguknak, amik a Puskás Stadionba sem férnek be, kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy a show nagyon rendben volt.

Setlist:

1. Beautiful Day
2. MLK
3. Where the Streets Have No Name

Prince

Öreg herceg nem vén herceg, ezt már a Sziget óta tudjuk. Prince 2007-ben Foo Fighterst játszik, ami már eleve jófejség, és ha azt is hozzá tesszük, hogy ez a dal a Best of You, ráadásul teljesen átgyúrva, egyből kihagyhatatlanná teszi a felsorolásból a zseni Super Bowl-fellépését.

Setlist:

1. We Will Rock You
2. Let’s Go Crazy
3. Baby I’m a Star
4. Proud Mary
5. All Along the Watchtower
6. Best of You
7. Purple Rain

The Who

CSI összes pár percben, 2010-ben. De mindezt egy olyan színpadképpel megtámogatva, ami beleég a retinánkba, picit öregesen, de becsülettel, olyan közönségénekeltetéssel, ami hangszálakat szakít. Igazi stadionrock, minden, ami egy ilyen estére kell.

Setlist:

1. Pinball Wizard
2. Baba O’Riley
3. Who Are You
4. See Me, Feel Me
5. Won’t Get Fooled Again

Aerosmith & Britney & ’N Sync & Nelly & Mary J. Blidge

A legfurcsább összeállítás evör. De ilyen a showbiznisz. Elég természetellenesen váltja Justin Timberlake egykori fiúcsapatának nyáldalát egy még nyálasabb Aerosmith sláger, hogy aztán a végén összefussanak a szálak, és az ’N Sync, Britney, valamint az Aerosmith együtt adják elő a Walk This Way-t. Apokalipszis a fanyalgóknak, elég jó vicc a röhögni vágyóknak, show mindenkinek, aki szereti.

Setlist:

1. Bye Bye Bye
2. I Don’t Want to Miss a Thing
3. It’s Gonna Be Me
4. Jaded
5. Walk This Way

Bruno Mars & Red Hot Chili Peppers

A funk és a hazafiasság került a főszerepbe, előbbit különösebben nem, utóbbit már egy picit erősebben bánjuk. Bruno Mars olyan lazán adja a fiatal James Brownt, hogy attól még a sánták is táncolni kezdenek, de amikor megjön a Red Hot Chili Peppers, akkor aztán tényleg elszabadulnak az indulatok. Ügyes show, ahol inkább a zene dominál, de persze a színpadkép sem éppen egy haknikirály mucsajröcsögei fellépését idézi.

Setlist:


1. Billionaire
2. Locked Out of Heaven
3. Treasure
4. Runaway Baby
5. Give it Away
6. Just The Way You Are

Katy Perry & Lenny Kravitz

Katy jön, és bő 12 percben lenyom egy akkora show-t, hogy azt sokan másfél órában sem tudják összehozni. Lenny Kravitz megjelenése mondjuk nem ad hozzá semmit a műsorhoz, de kedves kis adalék. Tőle valahogy nem hangzik annyira extrán az I Kissed a Girl. Megvolt. Értjük. Szerette. Énekelhette volna kicsit durvább szöveggel is. Na de nem is ez a kemény, hanem az előre be nem jelentett Missy Elliott blokkja, aki 2010 óta csak egyszer volt hajlandó előjönni a barlangjából egy brazil fellépés erejéig. A teljes felületén kivetítős színpad és annak használata bárkit leborulásra késztet. A végén persze tűzijáték. És maga Katy. Csodás.

Setlist:

1. Roar
2. Dark Horse
3. I Kissed a Girl (feat. Lenny Kravitz)
4. Teenage Dream
5. California Gurls
6. Get Ur Freak On (Missy Elliott-blokk)
7. Work It (Missy Elliott-blokk)
8. Lose Control (Missy Elliott-blokk)
9. Firework

Coldplay & Bruno Mars & Beyoncé

Hatalmas összeborulás a látszólag össze nem illő előadók között bő 13 percben, ahol Beyoncé és Bruno Mars már rutinus Halftime Show-fellépőként térnek vissza, és tulajdonképpen semmi meglepő nem történik, de olyan kellemes az egész. Az Uptown Funk pedig élőben a legállatabb.

Setlist:

1. Viva La Vida
2. Paradise
3. Adventure of a Lifetime
4. Uptown Funk (Bruno Mars)
5. Formation (Beyoncé)
6. Fix You
7. Up&Up

Fotó: AFP

Íme néhány dal, ami remek választás lehet a hét utolsó napjainak beindításához.

Hard-Fi – Living for the Weekend

Mert tényleg csak a hétvégének élünk, ezzel a számmal pedig azonnal beindíthatjuk a jókedvű péntek estét.

Suede – Saturday Night

Egy fáradt szombat este lezárásához, amikor bejártad a várost a lánnyal. Diszkó, kaszinó, peep show… a Suede így képzeli el a tökéletes hétvégét.

MGMT – Weekend Wars

Minimális progrockos lazulás az MGMT-vel. Csak semmi háború, most szeretet, béke van!

The Cure – Friday I’m In Love

Pénteken már nyugodtan lehetsz szerelmes a szombatodba és a vasárnapodba is. A többi napot meg ki nem tojja le?

Elton John – Saturday Night’s Alright For Fighting

Harcolni akarsz a hétvégén? Akkor pörgesd fel magad Elton Johnnal. Igen, ez így nagyon rosszul hangzik, de a Saturday… még abból a korszakból származik, amikor Elton nagyon is rock’n’roll volt, és nem egy fura ízlésvilágú zseniális zenebohóc.

Punnany Massif – Hétvégre

Valakinek ez kell, valakinek az. Akárhogyan is alakul a hét utolsó pár napja, a Punnany remek választás egy kis aláfestő zenének.

The Dandy Warhols – Everyday Shoud Be a Holiday

A Dandy Warhols tudja a frankót. Minden nap lazulás, minden nap ünnepnap, minden nap hétvége.

Queen – Lazing on a Sunday Afternoon

Akik a kis kuplékra vannak ráizgulva, vagy csak úgy simán mezei Queen rajongók, azok biztosan szívesen lazítanak vasárnap egy ilyen dalra. De bárki megpróbálhatja, nem rossz választás!

Freestylers – Weekend Song

Egy jó kis táncolós Freestylers, és még a hétvégéről is szól? Remek! Táncolj, vagy bólogass nyugodtan!

Michael Gray – The Weekend

Ha megnézed a klipet, egyből elmegy a kedved a munkától, és várod a megváltó hétvégét. Nézd a megőrült titkárnőket, és kapcsolj pihenő/bulizó/csajozó üzemmódba!