Superman kicsit lezúzza Batmant ebben az új Batman Superman ellen-klipben

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife

A brazil illusztrátort, Diego Sanchez-t a Superinteressante magazin kérte föl egy olyan animgif-sorozat megrajzolására, melyben egy rakás híres tudós egy verekedős játék karaktereiként durvul. Az eredmény frenetikus.

Sanchez nyolc tudóst rajzolt meg, majd mindegyiküknek kitalált hat alap- és két szupertámadást. (Azt ugye mondanunk sem kell, hogy a szupertámadásoknak minden esetben van valami köze az adott tudós által elért tudományos eredményekhez.) Az elképzeld játék főellensége az istenhit, amit a feldühödött tudósoknak egyszer s mindenkorra kék-zöldre kell verniük. Ha csíped a szemkápráztató pixel animációkat, akkor ettől el fogsz folyni, azt garantáljuk.

Mit meg nem adnánk, ha ebből tényleg készülne egy valódi játék! Mi Pitagórasszal vernénk végig az egész brancsot.

Íme egy válogatás a leglátványosabb mozdulatokból:

Marie Curie

curie basic

curie super

Charles Darwin

darwin basic

darwin super

Albert Einstein

einstein basic

einstein super

Stephen Hawking

hawking basic

hawking super

Isaac Newton

newton basic

newton super

Pitagórasz

pitagórasz basic

pitagórasz super

Nikolai Tesla

tesla basic

tesla super

Ő pedig...

Az istenhit

divinity super

Player Autószalon