trafiq – Így készül Budapest legújabb szórakozóhelye

Hogy mi az a trafiq? Az új kedvenc szórakozóhelyed Budapest belvárosában. A Player bepillanthatott az előkészületekbe és meg is kérdeztük, mire lehet számítani az exkluzív kialakítású klubban.

Gyönyörű falfestés, remek kialakítás, már az építés közben is látszik, hogy itt minden a legutolsó szögletig ki van találva. A trafiq a Hercegprímás u. 18 alatt úgy lesz extra szórakozóhely, hogy mindenki megtalálja a számítását, egyszerre illeszkedik bele a Szent István tér környéki helyek hangulatába és lépi is túl azokat kínálat terén. A még jelenleg is épülő-szépülő helyen elkaptuk a szórakozóhely egyik tulajdonosát, a trafiq egyik ötletgazdáját, aki elmondta nekünk, milyen koncepció alapján készül a hamarosan megnyíló klub:

„Üzlettársammal, Giannival arról kezdtünk el beszélgetni, hogy szükség lenne Budapesten egy új bár kialakítására, azon réteg számára, akik nyitnak az új és szokatlan felé, keresik az izgalmas alternatívákat a fővárosi éjszakában, és nem utolsó sorban, akik úgy érzik, még nem találták meg a számukra ideális helyet. És persze azoknak, akik bírják, ha zavarba ejtően gazdag az italkínálat. Szeptemberben rátaláltam erre a helyre a Hercegprímás u. 18. alatt, ami üresen állt. Az akkori koncepció szerint még csak egy borbár és étterem lett volna, de útközben, a tervezés folyamata során kinőtte magát!” És hogy mennyire nőtte ki magát a trafiq? Olyannyira, hogy a koktélbártól az éttermen át a tánctérig minden megtalálható lesz benne.

Természetesen nagyon fontos kérdés a befogadóképesség és az italkínálat is, na meg persze az árak. A szórakozóhelyen körülbelül 500 fő tartózkodhat, ezzel is erősítik a klubhangulatot, ami akkor lesz különösen jó, mikor magyar és külföldi klubkoncertek kerülnek megrendezésre, olyan zenekarokkal, akiket Magyarországon még nem igazán láthattunk ilyen körülmények között színpadra lépni. A zenei kínálatot tekintve széles a kínálat, minden nap más és más tematikával jelentkezik, amit azonban nem kötnek szigorú szabályok fixen. „Lesz például jazz, unplugged, funky, electro-swing. Vasárnapokra pedig stand up műsorokat és vetítéseket tervezünk” – árulta el a trafiq egyik tulajdonosa.

Az árak tekintetében igyekeznek mindenki kedvére tenni, az alap italsor egyáltalán nem extra áron kerül elénk: a töményitalok, a pohár bor, a sörök mind a környékhez szokott árszínvonalon kerülnek az asztalunkra. Lesz viszont egy prémium szelekció is és egyéni, signature koktélválaszték, amiket máshol nem kaphat meg az ember (szórakozóhelyen például itt ihatunk majd egyedül szakét), ezek ára viszont kissé borsosabb lesz az átlagos bulizók számára. A Player előre beleleshetett a koktélválasztékba, és azt kell mondanunk, hogy zseniális ötletek születtek, összefutott a nyál a szánkban, a különleges kombinációk láttán elégedetten csettintettünk, hiszen valóban olyan italokhoz juthatunk majd, melyek különleges alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készülnek.

Az ételek terén nagyon odafigyelnek arra, hogy szintén minden igényt kielégítsenek, olyan kaják kerülnek a tányérokra, amelyek minőségileg kifogástalanok, a legjobb hozzávalókból készülnek, de nem éttermi „gyorsasággal” cammognak az asztalunkra. A konyha vezetésének feladatait természetesen Gianni vállalja magára.

A trafiq zajszint tekintetében is jól vizsgázik: a szakemberek komoly felméréseket végeztek a problémák elkerülése érdekében, egy kvázi-zsilipajtóba futunk bele a bejáratnál is, a tánctér felett pedig olyan tető szolgáltat védelmet a hangok ellen, amelynek a legdurvább zajterhelést is ki kell bírnia.

Vasárnap hivatalosan is megnyílik a trafiq, tehát már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön, hogyan vizsgázik ez a koncepciójában sok tekintetben exkluzív, szexi szórakozóhely. A megnyitó után természetesen azonnal jövünk egy részletes teszttel, addig be kell érnünk a fotókkal, és a trafiq Facebook oldalán található infókkal.

Fotók: Hauschel Tamás, Glódi Balázs, Somay Márk

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon