Nő a nővel – A filmtörténelem legvadítóbb női szeretői

Képkockák, amelyeken férfiaknak nincs helyük, mégis ők élvezik a legjobban a történéseket.

 1. 1/1


  Jennifer Tilly & Gina Gershon

  Film: Fülledtség

  Wachowskiék első filmjében nem a sztori vált emlékezetessé, hanem egy olyan női páros, akiktől jó, hogy nem gyulladt ki a vászon. A még kezdő tesók láthatóan csak a szárnyaikat bontogatták a '96-os Fülledtség-ben, de az az egy, hosszú snittel elintézett ágyjelenet már erősen hozta a később a Mátrix-ban tapasztalt ízeket. Ha ez nem égett bele a retinánkba, akkor semmi.

  Natalie Portman & Mila Kunis

  Film: Fekete hattyú

  Korábban már megvadult jó kislányokról szóló anyagunkban foglalkoztunk ezzel a párossal, amelynek összeboronálását nem tudunk elégszer megköszönni a filmtörténelemnek. A Fekete hattyú két táncosa külön-külön is csodálatos, de amikor együtt vannak… nos, arra ne is merjünk gondolni.

  Elena Anaya & Natasha Yarovenko

  Film: Egy éjszaka Rómában

  Két eszméletlenül gyönyörű lány, egy szoba Rómában, és minden idők egyik legfülledtebb ágyjelenete. Maga a film teljesen mellékes, a két főszereplő azonban röhögve elviszi a balhét, ebben sokat segít az is, hogy a lányok csak nem akarnak ruhát venni magukra, de hát minek is.

  Amanda Seyfried & Julianne Moore

  Film: Chloe

  Szintén egy megvadult rosszkislány, aki olyan játszi könnyedséggel csavarja az ujja köré az idősebb Julianne Moore-t, mintha világ életében ezzel foglalkozott volna. Olyan páros ez, amitől még az is megnézte a filmet, aki utálja a thrillereket.

  Piper Perabo & Lena Headey

  Film: Egy szoknya, egy szoknya

  A Trónok harca Cersei-je és a Sakáltanya kitudjamárhogyhívjákja ebben a borzasztó címfordítással súlyosbított filmben szeret egymásba, aminek nyomatékot is adnak egy virágboltban. Furcsa pár, de nem nagyon tudjuk feledni azt a virágok közti csókjelenetet.

  Selma Blair & Sarah Michelle Gellar

  Film: Kegyetlen játékok

  És ha már csókjelenet: mindenki emlékszik arra, amikor a gonosz, de végtelenül szexi Kathryn csókolózni tanítja a tapasztalatlan Cecile-t. Hát megtanította rendesen, de a mozinézőket is. Kíváncsiak lennénk, hány DVD talált gazdára a film erős szexuális tartalma illetve kizárólag csakis az ominózus nyelves puszi miatt. Találgatni tudunk csak: nem kevés.

  Angelina Jolie & Elizabeth Mitchell

  Film: Kifutó a semmibe

  Juliet a Lost-ból, avagy Rachel a Revolution-ből és Angelina Jolie szerelme? Hát hol lehet megrendelni ezt a csodálatos filmet? Szerencsére a magyar tévécsatornák is előszeretettel játsszák ezt az életrajzi drámát, ahol (most tessék megkapaszkodni) Angelnia Jolie egy túlfűtött modellt alakít. Aki meglepődött, az most rögtön nézze végig a teljes Jolie-életművet.

  Naomi Watts & Laura Harring

  Film: Mulholland Drive

  Két színésznő, ha egymásba gabalyodik. A rémisztő David Lynch-film önmagában is remek darab, és akkor még nem is beszéltünk a két főhős által előidézett erősen túlfűtött hangulattól, ami még akkor is belengte a mozitermet, amikor éppen félelemre késztető, extrémen sötét részhez érkeztünk.

  Emily Blunt & Natalie Press

  Film: Szerelmem nyara

  Emily egyik korai, független filmes zsengéjében Natalie iránt lobban lángra egy teniszpályán, a férfinéző pedig elkezd gondolkodni, hogy hová tehette a már pókhálókkal belepett ütőket, mert ha ilyen történik a salakon, azt bizony élőben is látnia kell. A film főként a páros szerelme és meztelen jelenetei miatt kavart nagy port, bár maga az alkotás is bőven az emlékezetes drámák közé sorolható. Már ha valakit érdekel a film minősége is a csajok mellett…

  Hilary Swank & Chloe Sevigny

  Film: A fiúk nem sírnak

  Ez a szerelem egy kissé kilóg a többi közül, itt ugyanis a szépséges Hilary fiúként maszkírozva van jelen, ennek köszönhetően a teljesen valószínűtlen nő a nővel kombináció egyik legzavaróbb, de felejthetetlen variációjával van dolgunk. A még harmatos Chloe és a szintén brutálisan fiatal Swank kisasszony ráadásul színészi játékból is csillagos ötösre vizsgázik.

  Rachel McAdams & Noomi Rapace

  Film: Gyilkos vágyak

  Teljesen valószínűtlen páros, akik ajkai már a mozi plakátján is beindítják a fantáziánkat. A film tétovázó női szinte teljesen nyíltan gerjednek egymásra, ez a ki nem mondott vágy pedig olyan vibráló energiákat mozgat meg a játékban részt vevő felek között, amitől azonnal egymás karjaiba taszigálnánk őket. Brian De Palma azonban nem adja ilyen könnyen, hogy mennyire nem, azt április 25-étől lehet azonban csak megtekinteni a mozikban.

Ugye hallottad, hogy jön Snoop Dogg főzős műsora? Főznél vele? És főznél egy black metál-séf receptjéből is? Esetleg egy férfifenék-imádó szuperpumáéból? Majd most fogsz. Bemutatjuk a legfurább főzőshow-kat.

Cooking With Dog

Hála istennek nem egy vietnámi kutyahúst sütögető produkcióról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy nem jössz zavarba az első képkockák láttán. Az asszonyság mögött, mellett, vagy mikor hol egy kutya lődörög, aki a műsor elején meg is szólal, csak hogy teljes legyen a káosz a fejekben. Ettől eltekintve azonban nagyon jó kaják kerülnek le a tűzhelyről, de nem tennénk rá nagy téteket, hogy nincs bennük kutyaszőr.

Vegan Black Metal Chef

Egy black metál-szakács már csak azért is előnyben van a hagyományos, úgymond popszakácsokkal szemben, mert mindig tart otthon legalább egy bárdot, amelyet alkalomadtán zöldségszeletelésre is felhasználhat. A nagy sikerű, de teljesen őrült vegán séf károgva mondja el bánatát, nem a sátánt élteti, hanem a szejtánt, húst bizony nem eszik, de főzni azt tud.

Cooking with Coolio

A világ legfankibb főzős műsora az egykori rapperrel (ha valakinek így könnyebb, Gangsta’s Paradise), olyan megoldásokkal, amelyektől a haj is égnek áll, jó csajokkal, és ahogy a videót elnézzük, nagyon sok fűvel. A segéd például gyakorlatilag visszhangként van csak jelen, valószínűleg azt sem tudja éppen, melyik galaxisban van. Tényleg nehéz elhinni, ami itt történik, de rettentően vicces.

Culinary Propaganda

Talán minden idők egyetlen diktatórikus főzős műsora, amely már az indító képsoroknál is megadja az alaphangot, ugyanis nem kevesebbet állít, mint hogy megtanítja a vegákat enni. Majd az asztalra csap egy hatalmas szelet húst. A főcím alatt beinteget Sztálin, itt nem lesz kecmec. Húst fogsz enni, ha akarod, ha nem. Roppant szórakoztató műsor, semmihez sem hasonlítható.

Food Party

Bármennyire is hihetetlen, ez egy amerikai műsor, de hogy kinek… nos, azt még talán a producer sem tudja megmondani. Talán gyerekeknek. Ezt onnan gondoljuk, hogy egy furcsa, elképzelt világban egy furcsa, kvázi-elképzelt műsorvezető süt és főz, de nem csoda, ha a gyerekek sikítófrászt kapnak ettől a pazar produkciótól. Alacsony költségvetés, alacsony színvonal, magas meglepetésszám. A halihó kiskalózok-féle Kölyökklub ehhez képest Emmy-díjas gyermekműsor volt.

Cooking With Beefcake

Egy szuperpuma konyhája, avagy egy másféle anyu főztje. Ez a mama ugyanis nagyon rá van gerjedve a fiatal férfihúsra, körbe is veszi magát vele rendesen, ennyien el sem férnek egy konyhában, de ha kell, megoldják. Az a lényeg, hogy a műsorvezető mindig bámulhassa a fedetlen férfi fenekeket. Mellesleg főznek is, ha ez még bárkit érdekel.

Epic Meal Time

Nem maradhat ki a jó öreg Epic Meal Time sem, ahol a fiúk mindig valami megalomán produkcióra vállalkoznak, és végre is hajtják azt jól. A kalóriaszám mindig az egekben, Norbi sír a lelkükért, de nagyjából pont letojják.

A 2001. szeptember 11-én történt terrortámadások rengeteg életet követeltek. Kis híján néhány olyan ismert ember is odaveszett, aki csak nagy szerencsével maradt az élők sorában.

Michael Jackson

Jacko ugyan már nincs az élők sorában, de halála sokkal hamarabb következett volna be: Jacksonnak aznap találkozója lett volna a World Trade Centerben, ő azonban fáradtságra hivatkozva lemondta a megbeszélést. Testvérei erről nem tudtak, úgyhogy sokkos állapotba kerültek, amikor látták, mi történt a tornyokkal.

Seth MacFarlane

Már korábban emlegettük a Family Guy-huszár sztoriját, de újra fel kell elevenítenünk a történteket: MacFarlane az American Airlines 11-es járatán utazott volna – ha a kód alapján nem egyértelmű, akkor elmondjuk: ez a repülő csapódott a World Trade Center egyik tornyába. A zseniális Seth azért úszta meg a halált, mert borzasztóan másnapos volt, és amikor kiderült, hogy egyébként is rossz becsekkolási időpontot kapott meg, rohanni kezdett, de így is lekéste a gépet, tíz perccel.

Mark Wahlberg

A United Airlines 93-as járata is népszerű volt 2001. szeptember 11-én a sztárok körében, Mark Wahlberg is jegyet foglalt rá, de az utolsó pillanatban meggondolta magát, és egy charterjárattal átrepült barátaival egy torontói filmfesztiválra. Wahlberg összetört, amikor megtudta, hogy a gépet eltérítették, és a földbe csapódott, de az utasok akciójának köszönhetően nem a Capitoliumba, ahogyan azt eredeti tervek szerint elképzelték. A színész azt nyilatkozta, sokszor kísértették rémálmok az eset kapcsán.

Ian Thorpe

Az ausztrál úszó éppen New Yorkban járt, amikor úgy döntött, ha már így alakult, elruccan a World Trade Centerbe, hogy megnézze a híres kilátást. De a helyszínhez közeledve rájött, hogy kamerát is kellene vinnie magával, ezért fogott egy taxit, visszament a szállodába, felmarkolta a fényképezőgépet, majd a hotel lobbijában lévő tévéken meglepődve vette észre, hogy tervezett úti célja lángokban áll.

Jackie Chan

Jackie-nek jelenése lett volna aznap a World Trade Centerben egy filmjelenet kapcsán, amelyben ablakmosót játszott volna, miután teljesen értelemszerűen valószínűleg mindenféle segédeszköz nélkül Pókemberként fel is rohant volna az épület tetejére. A színészt az mentette meg, hogy a forgatókönyv nem készült el időben, így a forgatást későbbi időpontra tették át. És nyilvánvalóan más helyszínre is.

Nem volt elég? További cikkekért böngészd a Player kult & szórakozás rovatát!