Vászonra hányt élvezet 2. - Még több gusztustalan jelenet (18+)

Imádtátok a hányást, rámozdultatok a bélsárra, zabáltátok a végtermékeket, ezért kiérdemeltetek még egy kupac gyomorforgató jelenetet. Mivel a filmtörténet nem szűkölködik ilyen pillanatokban, ezért csak azt kellett eldöntenünk, mi maradjon ki a válogatásból. Íme a végeredmény, fogyasszátok egészséggel, még meleg!

 1. 9/9


  Borat

  Bárki bármit is mondjon, ez minden idők egyik legromantikusabb jelenete. Hát nem megindító, ahogy Pamela Anderson iránt érzett plátói szerelme miatt Borat azonnal megbosszulja álmai nőjének megbecstelenítését legjobb barátján? További tanulság, hogy ha valaki felajánlja, hogy kipróbálhatod a kazah 69-es pózt, menekülj el még a kontinensről is.


  - Watch More Funny Videos

 2. 8/9

  Jackass 3D

  Mi legyen? A ToiToi wc katapultálás? Az izzadtság koktél benyakalása? A golyótörő golyó? Korunk zsenijei sosem fogynak ki az ötletekből, ha vicces önpusztításról van szó, a Knoxville banda csínytevései közül mi most a segg-vulkánt választottuk, ami ugyan nem okozott akkor galibát az öreg kontinensen, mint az izlandi Eyjafjalla, de kitörése felettébb emlékezetesre sikerült.

 3. 7/9

  Rózsaszín flamingók

  Az imént említett Johnny Knoxville mindössze egy éves volt, amikor már tőle is elmebetegebb figurák forgattak hasonlóan elmebeteg dolgokat. A tettes az exploitation film egyik meghatározó alkotója, John Waters, aki 1972-ben a világra szabadította Divine-t. A kecses hölgy a játékidő alatt egy rakás merész jelenetet vállal be, de a slusszpoén a játékidő végén van. Sokakat az Amerikai pite Stiflere is hányás közeli állapotba taszított pincsiszarevésével, esetünkben viszont az a durva, hogy hősnőnk tényleg igazi eb-trüffelt puszilt be.

 4. 6/9

  Xtro

  Egy évvel az E.T. hatalmas sikere után a britek sokkal gonoszabb űrlényeket szabadítottak ránk ebben a low-budget sci-fi-horrorban, ami 2012-ben már eléggé megmosolyogtató, de ez a jelenet azért még mindig hatásos. A Parfüm elején látható szülés is elég komoly, de ebben az esetben arról van szó, hogy egy felnőtt ember ad életet egy másik felnőtt embernek, és éppenséggel nincs ott egy tapasztalt orvos, hogy császárral hozza világra a nagydedet.

 5. 5/9

  Dumb és Dumber - Dilibogyók

  Természetesen minden idők talán legviccesebb hasmenés jelenetére gondolunk, ami még a film magyar címénél is gusztustalanabb. Jeff Daniels meggyőző arcjátéka ”alkotás” közben Oscart érdemelne, ha lenne külön szobrocska a díjátadón fosás kategóriában, de azért a hangkeverőnek is kijárna egy plecsni.

 6. 4/9

  Salo, avagy Sodoma 120 napja

  Arconvizelés, fiúk kényszerítése közösülésre, tálalt kaksi-evés… Pasolini utolsó filmjében annyi a beteg pillanat, hogy napokra kikészíti az embert, még akkor is, ha tudja, hogy állítólag a forgatáson az jelentett kihívást, hogy ne röhögjék el a jeleneteket. Persze értjük mi, hogy itt a fasizmus test- és léleknyomorító erejét kívánta bemutatni a meleg rendező, akit a bemutató után meg is gyilkoltak, de a Salo végső soron nem más, mint beteg jelenetek felfűzése egy művészi huzalra. Akinek van gyomra hozzá, nézze meg a finálét, ahol nincs igazságszolgáltatás, csak skalpolás, szem- és nyelvkivágás, nemi erőszak és egy kis tánc.

 7. 3/9

  Testcsere

  Mit is várhatnánk egy olyan filmtől, aminek első néhány percében azt látjuk, hogy a bébi szinte azonnal szemen, majd – már elnézést – szájba f*ssa a kedves papát? Hát nem sok jót, legalább is egy olyan vígjátékot, ami az eredeti poénok hiányát alpárisággal palástolja, de a nyitány félrevezető, ugyanis a klasszikus testcserés alaphelyzetből kiinduló komédiából egész kellemes kis darab lesz.

 8. 2/9

  Koszorúsúlányok

  Idén sz*r került a palacsintába, de azt is mondhatnánk, hogy álljon meg a nászmenet, töke van a menyasszonynak! Nyugi, ez nem egy jelenet a filmből, csak arra célzunk, hogy az idei Oscar-jelöltek listáján a legnagyobb meglepetés az volt, amikor az öncélúan gusztustalan, össznépi hányós-hasmenős odüsszeiát is tartalmazó Koszorúslányok is feltűnt, melyet két kategóriában is jelöltek, köztük a legjobb eredeti forgatókönyvért.

 9. 1/9

  Állj mellém!

  A Stephen King regényből készült klasszikus felnőtté válás történetben van egy rendhagyó rész, ami elüt a film hangulatától, mégis gyakran idézik, sőt, sokaknak ez maradt a legemlékezetesebb jelenet. Természetesen a tábortűznél elmesélt rókázós meséről van szó, ami egyben a legbájosabb bosszútörténet evör. Hiába próbáltak valami hasonlót összehozni a Talpig zűrben második részében, a barf-o-rama az alap.

Minden éven egyszer eljön a sóbiznisz ünnepe, ami köré spontán módon összeverődik egy amerikai focidöntö is. A költségvetés nem éppen egy bivalytárogatói  koncertével vetekszik, a közreműködők is hihetetlenek, ahogyan a showkészítés nagykönyvében az meg van írva. A Player most bemutat néhányat a legsúlyosabb esetekből. Janet Jackson mellét kivéve...

Madonna

Na ki a legnagyobb megalomán a világon? Madonna sosem viccel el semmit, a 2012-es Halftime Show nagyobb, hosszabb, vágatlanabb volt minden eddiginél. A több mint 12 perces szett alatt parádézik a Cirque de Soleil, vendégmuzsikusként benéz az LMFAO két idiótája, M.I.A., Nicki Minaj és Cee Lo Green is. A playback partit, és a megbotlást lazán megbocsátjuk Madonnának, hiszen akkora látványt kanyarintott, amibe beleremegett a föld. Ugyan ki más fedné le a teljes pályát egy hatalmas kivetítővel?

1. Vogue
2. Music (+Party Rock Anthem + Sexy And I Know It)
3. Give Me All Your Luvin'
4. Open Your Heart / Express Yourself
5. Like a Prayer

New Kids On The Block

Nem mehetünk el szó nélkül az 1991-es Disney/Benetton reklámnak is beillő show mellett, ahol az ereje teljében lévő New Kids sikítást előidéző csípőmozgással hódít a gyereksereg között, a Disney palota háttér előtt. A Step by Stepet persze senki sem úszta meg.

Setlist:

1. Step by Step
2. This One’s for the Children
3. It’s a Small World After All

Black Eyed Peas & Usher & Slash

Minden idők második legdurvább show-ja, az LCD és a LED kijelzők minden vállfajának felvonultatásával (naná, hiszen a Tron 2.0 az alaptéma), egy teljes pályányi táncossal, akik ijesztően egyszerre mozognak, és még világítanak is, hogy a buli ki is nézzen valahogy. Slash is felnéz a LOVE felirat alakú színpadra, de mintha nem lenne formában. Mennyből az angyalként érkezik Usher helikopterről. Semmi extra, csak egy átlagos 2011-es Halftime show.

Setlist:

1. I Gotta Feeling
2. Boom Boom Pow
3. Sweet Child O’ Mine
4. Pump It
5. Let’s Get It Started
6. OMG
7. Where Is The Love?
8. The Time (Dirty Bit)

Michael Jackson

Most visszanézve annyira nem is extra Jacko 1993-as fellépése (mármint a közönséget megtévesztő bevonuláson kívül), táncosok vannak dögivel, a Művész top formában, de akkor még nem az volt a lényeg, hogy akkora kijelzőket hozzanak be a pályára, ami röhejessé teszi még a 260 cm átmérőjű, 40 milliós tévéket is. A fellépés mindenesetre egy a legjobb formájában lévő szupersztárt mutat.

Setlist:

1. Jam
2. Billie Jean
3. Black or White
4. Heal the World

U2

Ha úgy nézzük, a 2002-es U2 Super Bowl műsor semmivel sem több, mint egy átlagos koncertjük. Viszont nem is kevesebb. És mivel tudjuk, hogy Bonoék akkora színpadképeket álmodnak meg maguknak, amik a Puskás Stadionba sem férnek be, kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy a show nagyon rendben volt.

Setlist:

1. Beautiful Day
2. MLK
3. Where the Streets Have No Name

Prince

Öreg herceg nem vén herceg, ezt már a Sziget óta tudjuk. Prince 2007-ben Foo Fighterst játszik, ami már eleve jófejség, és ha azt is hozzá tesszük, hogy ez a dal a Best of You, ráadásul teljesen átgyúrva, egyből kihagyhatatlanná teszi a felsorolásból a zseni Super Bowl-fellépését.

Setlist:

1. We Will Rock You
2. Let’s Go Crazy
3. Baby I’m a Star
4. Proud Mary
5. All Along the Watchtower
6. Best of You
7. Purple Rain

The Who

CSI összes pár percben, 2010-ben. De mindezt egy olyan színpadképpel megtámogatva, ami beleég a retinánkba, picit öregesen, de becsülettel, olyan közönségénekeltetéssel, ami hangszálakat szakít. Igazi stadionrock, minden, ami egy ilyen estére kell.

Setlist:

1. Pinball Wizard
2. Baba O’Riley
3. Who Are You
4. See Me, Feel Me
5. Won’t Get Fooled Again

Aerosmith & Britney & ’N Sync & Nelly & Mary J. Blidge

A legfurcsább összeállítás evör. De ilyen a showbiznisz. Elég természetellenesen váltja Justin Timberlake egykori fiúcsapatának nyáldalát egy még nyálasabb Aerosmith sláger, hogy aztán a végén összefussanak a szálak, és az ’N Sync, Britney, valamint az Aerosmith együtt adják elő a Walk This Way-t. Apokalipszis a fanyalgóknak, elég jó vicc a röhögni vágyóknak, show mindenkinek, aki szereti.

Setlist:

1. Bye Bye Bye
2. I Don’t Want to Miss a Thing
3. It’s Gonna Be Me
4. Jaded
5. Walk This Way

Bruno Mars & Red Hot Chili Peppers

A funk és a hazafiasság került a főszerepbe, előbbit különösebben nem, utóbbit már egy picit erősebben bánjuk. Bruno Mars olyan lazán adja a fiatal James Brownt, hogy attól még a sánták is táncolni kezdenek, de amikor megjön a Red Hot Chili Peppers, akkor aztán tényleg elszabadulnak az indulatok. Ügyes show, ahol inkább a zene dominál, de persze a színpadkép sem éppen egy haknikirály mucsajröcsögei fellépését idézi.

Setlist:


1. Billionaire
2. Locked Out of Heaven
3. Treasure
4. Runaway Baby
5. Give it Away
6. Just The Way You Are

Katy Perry & Lenny Kravitz

Katy jön, és bő 12 percben lenyom egy akkora show-t, hogy azt sokan másfél órában sem tudják összehozni. Lenny Kravitz megjelenése mondjuk nem ad hozzá semmit a műsorhoz, de kedves kis adalék. Tőle valahogy nem hangzik annyira extrán az I Kissed a Girl. Megvolt. Értjük. Szerette. Énekelhette volna kicsit durvább szöveggel is. Na de nem is ez a kemény, hanem az előre be nem jelentett Missy Elliott blokkja, aki 2010 óta csak egyszer volt hajlandó előjönni a barlangjából egy brazil fellépés erejéig. A teljes felületén kivetítős színpad és annak használata bárkit leborulásra késztet. A végén persze tűzijáték. És maga Katy. Csodás.

Setlist:

1. Roar
2. Dark Horse
3. I Kissed a Girl (feat. Lenny Kravitz)
4. Teenage Dream
5. California Gurls
6. Get Ur Freak On (Missy Elliott-blokk)
7. Work It (Missy Elliott-blokk)
8. Lose Control (Missy Elliott-blokk)
9. Firework

Coldplay & Bruno Mars & Beyoncé

Hatalmas összeborulás a látszólag össze nem illő előadók között bő 13 percben, ahol Beyoncé és Bruno Mars már rutinus Halftime Show-fellépőként térnek vissza, és tulajdonképpen semmi meglepő nem történik, de olyan kellemes az egész. Az Uptown Funk pedig élőben a legállatabb.

Setlist:

1. Viva La Vida
2. Paradise
3. Adventure of a Lifetime
4. Uptown Funk (Bruno Mars)
5. Formation (Beyoncé)
6. Fix You
7. Up&Up

Fotó: AFP

Íme néhány dal, ami remek választás lehet a hét utolsó napjainak beindításához.

Hard-Fi – Living for the Weekend

Mert tényleg csak a hétvégének élünk, ezzel a számmal pedig azonnal beindíthatjuk a jókedvű péntek estét.

Suede – Saturday Night

Egy fáradt szombat este lezárásához, amikor bejártad a várost a lánnyal. Diszkó, kaszinó, peep show… a Suede így képzeli el a tökéletes hétvégét.

MGMT – Weekend Wars

Minimális progrockos lazulás az MGMT-vel. Csak semmi háború, most szeretet, béke van!

The Cure – Friday I’m In Love

Pénteken már nyugodtan lehetsz szerelmes a szombatodba és a vasárnapodba is. A többi napot meg ki nem tojja le?

Elton John – Saturday Night’s Alright For Fighting

Harcolni akarsz a hétvégén? Akkor pörgesd fel magad Elton Johnnal. Igen, ez így nagyon rosszul hangzik, de a Saturday… még abból a korszakból származik, amikor Elton nagyon is rock’n’roll volt, és nem egy fura ízlésvilágú zseniális zenebohóc.

Punnany Massif – Hétvégre

Valakinek ez kell, valakinek az. Akárhogyan is alakul a hét utolsó pár napja, a Punnany remek választás egy kis aláfestő zenének.

The Dandy Warhols – Everyday Shoud Be a Holiday

A Dandy Warhols tudja a frankót. Minden nap lazulás, minden nap ünnepnap, minden nap hétvége.

Queen – Lazing on a Sunday Afternoon

Akik a kis kuplékra vannak ráizgulva, vagy csak úgy simán mezei Queen rajongók, azok biztosan szívesen lazítanak vasárnap egy ilyen dalra. De bárki megpróbálhatja, nem rossz választás!

Freestylers – Weekend Song

Egy jó kis táncolós Freestylers, és még a hétvégéről is szól? Remek! Táncolj, vagy bólogass nyugodtan!

Michael Gray – The Weekend

Ha megnézed a klipet, egyből elmegy a kedved a munkától, és várod a megváltó hétvégét. Nézd a megőrült titkárnőket, és kapcsolj pihenő/bulizó/csajozó üzemmódba!

Player Autószalon