Vászonra hányt élvezet 2. - Még több gusztustalan jelenet (18+)

Imádtátok a hányást, rámozdultatok a bélsárra, zabáltátok a végtermékeket, ezért kiérdemeltetek még egy kupac gyomorforgató jelenetet. Mivel a filmtörténet nem szűkölködik ilyen pillanatokban, ezért csak azt kellett eldöntenünk, mi maradjon ki a válogatásból. Íme a végeredmény, fogyasszátok egészséggel, még meleg!

 1. 9/9


  Borat

  Bárki bármit is mondjon, ez minden idők egyik legromantikusabb jelenete. Hát nem megindító, ahogy Pamela Anderson iránt érzett plátói szerelme miatt Borat azonnal megbosszulja álmai nőjének megbecstelenítését legjobb barátján? További tanulság, hogy ha valaki felajánlja, hogy kipróbálhatod a kazah 69-es pózt, menekülj el még a kontinensről is.


  - Watch More Funny Videos

 2. 8/9

  Jackass 3D

  Mi legyen? A ToiToi wc katapultálás? Az izzadtság koktél benyakalása? A golyótörő golyó? Korunk zsenijei sosem fogynak ki az ötletekből, ha vicces önpusztításról van szó, a Knoxville banda csínytevései közül mi most a segg-vulkánt választottuk, ami ugyan nem okozott akkor galibát az öreg kontinensen, mint az izlandi Eyjafjalla, de kitörése felettébb emlékezetesre sikerült.

 3. 7/9

  Rózsaszín flamingók

  Az imént említett Johnny Knoxville mindössze egy éves volt, amikor már tőle is elmebetegebb figurák forgattak hasonlóan elmebeteg dolgokat. A tettes az exploitation film egyik meghatározó alkotója, John Waters, aki 1972-ben a világra szabadította Divine-t. A kecses hölgy a játékidő alatt egy rakás merész jelenetet vállal be, de a slusszpoén a játékidő végén van. Sokakat az Amerikai pite Stiflere is hányás közeli állapotba taszított pincsiszarevésével, esetünkben viszont az a durva, hogy hősnőnk tényleg igazi eb-trüffelt puszilt be.

 4. 6/9

  Xtro

  Egy évvel az E.T. hatalmas sikere után a britek sokkal gonoszabb űrlényeket szabadítottak ránk ebben a low-budget sci-fi-horrorban, ami 2012-ben már eléggé megmosolyogtató, de ez a jelenet azért még mindig hatásos. A Parfüm elején látható szülés is elég komoly, de ebben az esetben arról van szó, hogy egy felnőtt ember ad életet egy másik felnőtt embernek, és éppenséggel nincs ott egy tapasztalt orvos, hogy császárral hozza világra a nagydedet.

 5. 5/9

  Dumb és Dumber - Dilibogyók

  Természetesen minden idők talán legviccesebb hasmenés jelenetére gondolunk, ami még a film magyar címénél is gusztustalanabb. Jeff Daniels meggyőző arcjátéka ”alkotás” közben Oscart érdemelne, ha lenne külön szobrocska a díjátadón fosás kategóriában, de azért a hangkeverőnek is kijárna egy plecsni.

 6. 4/9

  Salo, avagy Sodoma 120 napja

  Arconvizelés, fiúk kényszerítése közösülésre, tálalt kaksi-evés… Pasolini utolsó filmjében annyi a beteg pillanat, hogy napokra kikészíti az embert, még akkor is, ha tudja, hogy állítólag a forgatáson az jelentett kihívást, hogy ne röhögjék el a jeleneteket. Persze értjük mi, hogy itt a fasizmus test- és léleknyomorító erejét kívánta bemutatni a meleg rendező, akit a bemutató után meg is gyilkoltak, de a Salo végső soron nem más, mint beteg jelenetek felfűzése egy művészi huzalra. Akinek van gyomra hozzá, nézze meg a finálét, ahol nincs igazságszolgáltatás, csak skalpolás, szem- és nyelvkivágás, nemi erőszak és egy kis tánc.

 7. 3/9

  Testcsere

  Mit is várhatnánk egy olyan filmtől, aminek első néhány percében azt látjuk, hogy a bébi szinte azonnal szemen, majd – már elnézést – szájba f*ssa a kedves papát? Hát nem sok jót, legalább is egy olyan vígjátékot, ami az eredeti poénok hiányát alpárisággal palástolja, de a nyitány félrevezető, ugyanis a klasszikus testcserés alaphelyzetből kiinduló komédiából egész kellemes kis darab lesz.

 8. 2/9

  Koszorúsúlányok

  Idén sz*r került a palacsintába, de azt is mondhatnánk, hogy álljon meg a nászmenet, töke van a menyasszonynak! Nyugi, ez nem egy jelenet a filmből, csak arra célzunk, hogy az idei Oscar-jelöltek listáján a legnagyobb meglepetés az volt, amikor az öncélúan gusztustalan, össznépi hányós-hasmenős odüsszeiát is tartalmazó Koszorúslányok is feltűnt, melyet két kategóriában is jelöltek, köztük a legjobb eredeti forgatókönyvért.

 9. 1/9

  Állj mellém!

  A Stephen King regényből készült klasszikus felnőtté válás történetben van egy rendhagyó rész, ami elüt a film hangulatától, mégis gyakran idézik, sőt, sokaknak ez maradt a legemlékezetesebb jelenet. Természetesen a tábortűznél elmesélt rókázós meséről van szó, ami egyben a legbájosabb bosszútörténet evör. Hiába próbáltak valami hasonlót összehozni a Talpig zűrben második részében, a barf-o-rama az alap.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon