Egy srác (valószínűleg beszívva) közzétette egy elméletét a halálról a Facebookon, másnap reggelre 130 ezer megosztást kapott

Csak azért gondoljuk, hogy a Samuel Murray nevű fiatalember nem volt teljesen tiszta, mert tudatmódosító anyagok nélkül nem biztos, hogy elő lehet állni egy ilyen sztorival.

Szóval - ahogy elképzeljük - Sam otthon ült egy kései órán egy hatalmas gandzsatrombita szívmelengető társaságában és miközben gyakorolta a füstös kilégzést, eszébe jutott a halál, ami a Föld népességének igen nagy hányada szerint elég nagy szívás. Addig filózott ezen, hogy elkezdett beparázni, de nem akart ilyen súlyos gondolatokkal nyugovóra térni, ezért kitalálta, hogy az ember evilági létének vége valójában nem is az, aminek gondoljuk.

Ez a gondolat pedig egy tipikusan olyan horderejű felismerés, amit illik azonnal közhírré tenni, így emberünk is rámarkolt a billentyűzetre és beleszülte a következő teóriát a Facebookba:Leküzdjük a nyelvi akadályokat:

Másnap reggelre ezt az orbitális sületlenséget több mint százezren osztották meg, a megosztások száma pedig még most is nő. A jól sikerült post történetét később lehozta egy rakás online magazin - igen, tudjuk; köztük mi is. Hiába forgatod a szemed, néha tényleg ennyin múlik a világhír.

A kommentelők között persze akad olyan is, aki lát némi ellentmondást Sam elméletében, például az egyikük megjegyzi, hogy ha ez a marhaság igaz lenne, akkor a Föld népessége állandó lenne, nem pedig folyamatosan növekvő. Ez a hozzászólás mondjuk nem kapott, csak két lájkot.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon