Elszánt kovácsok elkészítették Euron Greyjoy harci fejszéjének valódi másolatát

Valószínűleg neked is hiányzik már a Trónok harca, pedig az újabb évadra sajnos még sokat kell várnunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy a sorozathoz kapcsolódó egyéb érdekességekről is le kellene mondanunk. Most például megnézheted, hogyan készült el az egyik kedvenc rosszfiúnk nagyon menő fegyverének másolata.

A hetedik évad több szempontból is érdekes volt, például azért, mert megfigyelhettük, hogyan veszi át az ügyeletes rohadék szerepét Euron Greyjoy. A karaktert lehet szeretni vagy nem szeretni, egy azonban biztos; a harci fejszéje végtelenül vagány.

Ez szemet szúrt a Baltimore Knife and Sword Arms kovácsainak is, akik elhatározták, hogy elkészítik a fegyvert a való életben is. A csapat brutálisan sokat dogozott vele, de muszáj volt aprólékos munkát végezniük, mivel igazán pontos másolatot akartak kovácsolni.

A videó végén még azt is bizonyították, hogy nemcsak baromi jól néz ki, hanem még használható is a fejsze, hiszem simán átcsaptak vele bármin. Biztosak vagyunk benne, hogy Euron is elismerően bólintana, ha látná.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon