Elég nagy szószba került az Instagram legkúlabb embere

Gianluca Vacchi úgy néz ki, mint egy két lábon járó kapuzárási pánik, de elnézik neki, mert milliomos, ráadásul van neki egy ultradögös barátnője (akit jobb, ha csekkolsz táncikálás közben).

Szóval emberünk olyasmi, mint Dan Bilzerian, csak idősebb, és luxusprostik garmadája helyett ő egyetlen gyönyörű nővel nyomul. Mivel imádja megmutatni, hogyan éli a magaséletet, azon sem kell csodálkozni, hogy az Instagramon 11 millióan követik.

Jachtok, bulik, celebes szelfik minden mennyiségben, na de miből? - kérdezheted. Nos, a válasz valószínűleg nem fog meglepni: Gianluca nem kemény kétkezi munkának köszönheti a hatalmas vagyont, hiszen mindössze húsz évnyi dolgozgatás után önkéntesen nyugdíjba vonult, azóta pedig írt egy könyvet #Enjoy címmel (igazi self-made emberként tuti sok okosat leír benne), és nagyjából nem csinál mást, mint edzeget és jól érzi magát. Megteheti, hiszen ő az örököse az IMA S.p.A. nevű gyógyszeripari cégnek, melynek alapítója és tulajdonosa nem más, mint Gianluca apja, Alberto Vacchi.

A céget jelenleg az unokatesói tolják, akik évi ötmillió eurót folyósítanak neki, hogy ne fogyjon ki a jachtból az üzemanyag és legyen miből orbitális partikat szervezni a celebes szelfikhez.

Most azonban úgy tűnik, hogy még ilyen körülmények között is sikerült túlköltekeznie. A Quotidiano nevű olasz lap ugyanis megtudta, hogy Gianluca néhány hitelezője bíróságra ment egy 10,5 millió eurós tartozás miatt, amire válaszul emberünk csak annyit közölt a lapnak, hogy valóban elmaradt egy "kisebb összegű" hitel törlesztésével.

Azt mondjuk mi nem tudjuk megítélni, hogy mi számít kisebb és mi nagyobb összegnek, de az biztos, hogy a bíróság a követelés teljesítésének biztosítékául azonnal lefoglalta a milliomos playboy egyik jachtját, néhány villáját és a Casalunga Golf Clubban lévő kintlévőségeit, szóval talán nem valami piszlicsáré hülyeségről van szó.

Ez a fenti sztori így elég ciki, de mielőtt megijednél, hogy ezentúl nem fogod megkapni a napi "őszülő miller dögös nővel napozik"-adagodat Instagramon, megnyugtatunk. Nem kell aggódni, mert az arc továbbra is úgy szórja a képeket Instán, mintha mi sem történt volna.

Nyugodtság van, most éppen Szardínia partjai mellett.

Gianluca az egész cécóról valahogy ilyesformán vélekedhet: az élet szép, jacht van másik, a hitelezők meg szüljenek sünt!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon