Tegnap Hawaii lakossága 18 percig várta, hogy Észak-Korea eltörölje őket a Föld színéről

Van valami, ami még az anyósodtól kapott "Nálatok töltöm a hétvégét"-től is keményebb, és ezt Hawaii lakossága tegnap óta nagyon jól tudja. A mindent vivő SMS-frász így szól: "Hawaii-t hamarosan rakétatalálat éri. Azonnal keressenek menedéket! Ez nem gyakorlat."

Helyi idő szerint szombat reggel tíz óra körül ez az üzenet ébresztette a későn kelőket az USA Észak-Koreához legközelebbi államában. Azt szerintünk mondanunk sem kell, hogy akinek van mobiltelefonja, annak azonnal tele lett a gatyája, és bebújt az asztal alá/elbúcsúzott a szeretteitől/pattintott egy sört, ha már úgyis mindenki meghal (vérmérséklettől függően).

Az üzenet hatalmas pánikot okozott a lakosság körében, majd 18 perc múlva az illetékes hatóság (Hawaii Emergency Management Agency) a következőt tette közzé a Twitteren:


azaz nem kell beszarni, nincs rakétafenyegetés. Erről persze nem küldtek SMS-t, szóval nagyon sokan csak jelentős késéssel szereztek tudomást arról, hogy vaklárma van folyamatban, és egészen addig az asztal alatt itták a sört, míg valaki nem szólt nekik erről.

Később Hawaii kormányzója elmondta, hogy az egész anomáliát az okozta, hogy valaki műszakváltás során rossz gombot nyomott meg, ami annyira hülyén hangzik, hogy a sztorinak simán egy vígjátékban lenne a helye.

Kim Dzsongun büszke lehet magára, amiért ennyire beszartak tőle úgy, hogy igazából ehhez semmit nem kellett csinálnia.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon