Videóra vették, ahogy egy férfi lánykérés közben tóba ejti a 3000 dolláros gyűrűt

Néha félresiklanak az életben a dolgaink, ám azelőtt elhagyni az eljegyzési gyűrűt, hogy akár egyetlen pillanatig is megcsodálhattad volna a párod ujján, az aztán tényleg mindennek az alja.

Pedig éppen ez történt meg egy amerikai férfival, aki a megható lánykérés közben elejtette a drága ékszert, ami peches módon a tóba esett.

A videón úgy tűnik, hogy a szerencsétlenül járt hapsi, Seth Dixon még hozzá sem ért a gyűrűhöz, a 3000 dolláros (780 ezer forint) ékszer egyszerűen kiesett a dobozkából, amikor kinyitotta azt. Ennek ellenére ez az egész sztori egyértelműen az "epic fail" kategória gyöngyszeme.

- mondta Dixon egy interjúban, megerősítve a történtek valódiságát. Természetesen nem is hagyták annyiban a dolgot, az eset után jó páran igyekeztek segíteni nekik és megtalálni az elveszett gyűrűt, ám az iszapos tó alján egyiküknek sem sikerült rálelniük. Másnap fémdetektorral is próbálkoztak, ismét sikertelenül.

Ha egyetlen pozitívumot mégis ki kellene emelni a történtekből, akkor az csakis az lehet, hogy a videót felkapta a nemzetközi sajtó és néhány nap alatt rengetegen nézték már meg, tehát a lánykérésről az egész világon tudnak már. A pillanat tehát egész biztosan felejthetetlen marad, plusz az esküvő dátumát is kitűzték már. Kár, hogy a jegyességet jelképező gyűrű valahol a tó alján hever a hínárosban...

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon