Beleestünk ebbe a modern holland tanyába

A vidéki élet már rég nem a tyúkólról meg a vályogfalakról szól. Sokkal inkább a tágas terekről, modern, de természetes anyagokról. Akárcsak ez a csupa üveg ház, nédtetővel kombinálva.

Oké, tanyának talán túlzás lenne nevezni, de az alig tízezer lakosú Berlicum településének szélén felépített ház totálisan olyan hatást nyújt, mintha a modern vidéki élet mellett ugyanúgy magában rejtené a tanyasi gazdálkodás lehetőségét.

A Modern Countryside Villa névre is keresztelt épület H-alakú, és két ellentétes szárny kialakításával épült - az egyik fele sötét fából készült, a másik pedig átlátszó üvegszerkezetű. Ráadásul az üveget remekül kombinálták a nádtetővel, ami klassz autentikus jelleget kölcsönöz a modern háznak.

A szinte átlátszó összekötő helyiség tulajdonképpen a bejárat. A nappali és az ebédlő a délnyugati oldalon csodás panorámás kilátást nyújt, az utcára néző üveg mögött pedig a konyha, a kamra és a WC található.

A komplexum hátső felében pedig egy üvegház kapott helyet, amely akár műhelyként, vagy növénytermesztésre is használható.

Az üveg ellenére a terek tökéletesen privátok, hiszen egyetlen helyiség se néz direktben az utcafrontra, szomszédok nincsenek, úgyhogy még a stílusos medencében is önfeledten élvezhető az idilli vidéki lét.

Mi azonnal, szó nélkül költöznénk...

(via Beautiful Life)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon