Egyetlen óra, és a világ leggyorsabb lakásfelújító-brigádja csodát tesz

A lakásfelújítás amellett, hogy csupa izgalom, azért állati nagy szívás is, valljuk be. Már, ha találni hozzá megfelelő szakembert...

Aztán, ha mégis összejön, és van egy jó csapat, aki a nyakába veszi a projektet, általában akkor tesszük jól, ha az ígért átadási határidőhöz hozzáadunk még egy hónapot. Vagy kettőt.

Zsófi kollégánk például pont a napokban írta meg 2 éves küzdelmét a témában:

Tíz ordas baklövés, amit lakásfelújítás alatt elkövettem

És ha rám hallgatsz, te nem követed el őket. Lakást felújítani elsőre sem tűnik egyszerű feladatnak - főleg nem akkor, ha az ember még soha nem csinált ilyet. Több mint kétéves, izgalmakkal, káromkodásokkal, átverésekkel, meglepetésekkel, pénzkidobásokkal és olykor tortúrákkal teli felújítás után összegyűjtöttem azokat az ordító szarvashibákat, melyeket ha újrakezdeném, talán kihagynék.

De alighogy végigrágtuk a "mit ne csináljunk" szekciót, szinte azonnal szembejött velünk a neten a Soderberg Apartment Specialists videója, amiben megdöntik saját lakásfelújítási rekordjukat: az 1 óra 43 percet kevesebb, mint 1 órára faragják. Igen, a számok stimmelnek - nekünk is nehéz elhinni.

Persze, egy csomó rapid megoldást használnak, de akkor is...
Kicserélik a padlóburkolatot, az összes gépet és bútort, kifestenek, lámpákat cserélnek, konyhát szerelnek, csempéznek. Egyszerűen hihetetlen, ami a lakással történik.
A legszebb az egészben pedig, hogy a cég, profi embereivel állítólag egy átlagos hétköznapon is 3 lakást újít fel, A-Z-ig, 25 éve.

Leesett az állunk, és azonnal akarunk egy ilyen csapatot itthonra is!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon