Ez a bohém holland enteriőr vénásan tolta belénk az indusztriál-ampullát

Szeretjük a skandináv stílust a maga letisztult, világos, minimalista és végtelenül nyers és természetes irányával, de ez a kicsit kopott, kicsit poros, bohém holland enteriőr vénásan tolta belénk az indusztriál-ampullát. És ez nekünk jó. Nagyon jó!

A 140 m2-es családi ház egy párezer fős holland kisvárosban, Katwijkben található, ahol a északi-tengeri hosszú homokos tengerpart mellett már ezért az otthonért is megérné elnézni.

Jelenlegi tulajdonosai - Rose és Daniel - a pici település '70-es években épült városrészében vásárolták meg a házat, mert látták a lehetőséget a tágas szobákban, és a nyugalmat a hihetetlenül zöld, nyugodt környezetben.

Talán ezért, talán mert Rose egyik kedvenc színe a zöld, de a menta központi eleme lett a háznak - szürkével és fehérrel kiegészülve ez az uralkodó szín.

A pár a jól ismert skandináv vonalat tökéletesen keverte az ipari, rusztikus stílussal, és épp ez a kevés bohémság és eklektika kellett, hogy az otthon egyedi és nagyon szerethető legyen.

A sok növény, a felújított régi bútorok, és a gondosan összeválogatott poszterek olyan természetes és élhető közeget teremtenek, hogy már képeken is megszállt minket a nyugalom, úgyhogy el tudjuk képzelni, milyen lehet itt lakni.

(via Saját Otthon Projekt)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon