Ez a bohém holland enteriőr vénásan tolta belénk az indusztriál-ampullát

Szeretjük a skandináv stílust a maga letisztult, világos, minimalista és végtelenül nyers és természetes irányával, de ez a kicsit kopott, kicsit poros, bohém holland enteriőr vénásan tolta belénk az indusztriál-ampullát. És ez nekünk jó. Nagyon jó!

A 140 m2-es családi ház egy párezer fős holland kisvárosban, Katwijkben található, ahol a északi-tengeri hosszú homokos tengerpart mellett már ezért az otthonért is megérné elnézni.

Jelenlegi tulajdonosai - Rose és Daniel - a pici település '70-es években épült városrészében vásárolták meg a házat, mert látták a lehetőséget a tágas szobákban, és a nyugalmat a hihetetlenül zöld, nyugodt környezetben.

Talán ezért, talán mert Rose egyik kedvenc színe a zöld, de a menta központi eleme lett a háznak - szürkével és fehérrel kiegészülve ez az uralkodó szín.

A pár a jól ismert skandináv vonalat tökéletesen keverte az ipari, rusztikus stílussal, és épp ez a kevés bohémság és eklektika kellett, hogy az otthon egyedi és nagyon szerethető legyen.

A sok növény, a felújított régi bútorok, és a gondosan összeválogatott poszterek olyan természetes és élhető közeget teremtenek, hogy már képeken is megszállt minket a nyugalom, úgyhogy el tudjuk képzelni, milyen lehet itt lakni.

(via Saját Otthon Projekt)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon